Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Закарпатті п’яні поліцейські на службовому авто влаштували ДТП та намагалися втекти з місця пригоди: є поранені

  • 10.04.2018, 16:38
  • 895

Співробітники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області встановлюють всі обставини автомобільної аварії за участі своєї службової машини «Skoda Octavia» та трьох працівників поліції.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Закарпатській області.

Напередодні до поліції надійшло повідомлення про ДТП в селі Гать Берегівського району. Правоохоронці, які виїхали на місце події встановили, що аварія трапилася за участі поліцейського службового автомобіля «Skoda Octavia» та трьох працівників ГУНП в Закарпатській області. Поліція встановлює всі причини та обставини ДТП, — інформують у відомстві.

Авто на великій швидкості врізалося в дерево, після чого перекинулося в кювет, з посиланням на очевидців інформує ZIK.

Як пишуть в мережі Facebook свідки аварії, працівники поліції, які були в салоні авто були в стані алкогольного сп’яніння і відразу після події намагалися покинути місце пригоди.

«Працівники поліції в стані алкогольного сп’яніння показували як правильно відзначати свята. Відпочивали на службовому авто. Після п’яної ДТП намагалися зникнути з місця події», — зазначає у дописі очевидець Олександр Куніцький.

За інформацією власного кореспондента IA ZIK в аварії найбільше постраждала жінка-поліцейська, її з численними травмами та переломами доправили в лікарню.

Наразі вона перебуває в реанімації.

Начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Роман Стефанишин повідомив, що всіх правоохоронців, які потрапили в ДТП на службовій машині в Берегівському районі, відсторонено від служби.

«За фактом ДТП з участю службового автомобіля в Берегівському районі вже відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України та розпочато службову перевірку, яка перебуває на моєму особистому контролі. Всі працівники поліції, які перебували в авто на момент ДТП, вже відсторонені від служби. Позиція поліції в таких випадках є принциповою, винні особи будуть покарані. Результати перевірки ми доведемо до громадськості та ЗМІ», — наголосив Роман Стефанишин.

Схожі новини