Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На відкриття «Гранд-готелю» приїде Періс Гілтон?

Після чотирирічної реконструкції у тестовому режимі запрацював п’ятизірковий «Гранд-готель», що розташований у самісінькому центрі Львова

Офіційне відкриття з помпезностями заплановано на кінець березня. Як стало відомо «ВЗ» з достовірних джерел, на урочисте перерізання стрічки «Гранд-готелю» може приїхати світська левиця світового рівня, американська фотомодель, співвласниця готельної мережі Hilton — Періс Гілтон. Принаймні такі переговори ведуться. За візит на вечірку власною персоною Періс Гілтон бере чималий гонорар — до 500 тисяч доларів (звичайно, можна торгуватися).

Періс Гілтон — не частий гість в Україні. Вона була в Україні у 2011 року. Тоді світську діву запросили до складу журі «Міс Україна-2011». У 2016 році Періс Гілтон красувалася на вечірці нічного клубу, мешкала в одному з найдорожчих готелів Південної Пальміри у президентському номері вартістю тисячу євро за добу.

«Гранд-готель» працює наразі у тестовому режимі. З нагоди старту для гостей зробили 50% знижку на проживання. Бар, ресторан та спа-зона працюють у нормальному режимі.

У номері готелю у стилі садо-мазо - пікантна родзинка: стилізована коник-гойдалка у вигляді жінки
У номері готелю у стилі садо-мазо - пікантна родзинка: стилізована коник-гойдалка у вигляді жінки

Двомісний стандартний номер — 3 тисячі 450 гривень за добу (у вартість входить сніданок — «шведський стіл»). За номер класу напівлюкс — 5 тисяч 500 гривень, люкс — 8 тисяч 400 гривень, президенський люкс — 56 тисяч гривень за добу (у номері є відкрита тераса із панорамою Львова, зона відпочинку, джакузі).

«Родзинка» оновленого «Гранд-готелю» — номер у стилі садо-мазо (у будівлі сучасного готелю 1836 року народився Леопольд фон Захер-Мазох). Щоб відчути пікантність рольових ігор (тут є спеціальні аксесуари — батоги, наручники), доведеться викласти за проживання 25 тисяч гривень за ніч (ціна вказана на офіційному сайті готелю). «Навіть у фільмі „П'ятдесят відтінків сірого“ не враховані усі нюанси рольових ігор, а в нашій кімнаті-музеї — усе-усе, — сказав свого часу в інтерв'ю журналісту „ВЗ“ ініціатор створення у „Гранд-готелі“ номера у стилі садо-мазо. — Чому площа номера — 50 квадратних метрів? Бо хороший секс потребує багато місця».

Нагадаємо, у 2016 році стало відомо, що «Гранд-готель» мав пройти ребрендинг і стати так званим філіалом відомої готельної мережі Inter Continental. Свого часу власник «Гранд-готелю», відомий винниківський бізнесмен, депутат Львівської міської ради від БПП «Солідарність» Григорій Козловський сказав в інтерв'ю «ВЗ», що після реконструкції (за стандартами Inter Continental. — Авт.), готель змінить назву на Grand Hotel Crowne Plaza Lviv Inter Continental. Але під час співпраці, схоже, щось пішло не так, і представники Inter Continental припинили співпрацю з паном Козловським… І тепер один з найстаріших готелів Львова працює під своїм традиційним брендом, щоправда, відновлений за стандартами Inter Continental.

Схожі новини