Передплата 2024 «Добре здоров’я»

З’явилися подробиці загибелі медсестри в зоні АТО і показали її фото

  • 21.02.2018, 18:58
  • 2 810

23-річна дівчина загинула на Луганщині під час обстрілу бойовиками машини медиків.

У мережі з'явилися нові відомості про обставини загибелі в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі медика-військовослужбовця Сабіни (Галицької).

Деталі опублікував в Twitter користувач з ніком Ukr_Che, передає Апостроф.

"Щодо загиблої медсестри. Стріляли ПТУР по евакуаційній машині з червоним хрестом ....", - повідомив він.

Галицька була родом з Житомирської області і проживала в селі Бастова Рудня. У місцевій сільраді повідомили, що дівчина служила в ЗСУ за контрактом у складі 128 гірничо-штурмової бригади з квітня 2016 року.

“Сабіна Станіславівна Галицька народилася 20 вересня 1994 року в місті Новограді-Волинському. Донедавна була зареєстрована в селі Бастова Рудня, Ємільчинський район Житомирської області. Закінчила Новоград-Волинський медичний коледж (2010-2014, освіта середня спеціальна, фельдшер). Після коледжу – з січня 2015 року – працювала в Барашівській дільничій лікарні (с. Бараші Ємільчинського району, акушер), надалі – в центральній районній лікарні смт Ємільчине. Служила у військовій частині А4267 (10 огшбр). Посада – старша медична сестра приймально-сортувального відділення медичної роти”, - повідомляє Перший Житомирський Інформаційний Портал.

У Галицької залишилися брат і батько.

Схожі новини