Передплата 2024 «Добрий господар»

Над 17-літньою чемпіонкою Олімпіади зі США брутально пожартували

Фани вимагають звільнення скандального радіоведучого

Радіоведучий Barstool Radio’s SiriusXM Патрік Коннор зазнав шалених атак американських захисниць жінок через сексистські «жарти» на адресу неповнолітньої чемпіонки Олімпійських Ігор Хлої Кім. Через гострий язик одну програму вже втратив, а його друга посада висить на волосині. У соціальних мережах вимагають – ні більше, ні менше, - «голови ведучого».

Коннор зі своїм специфічним гумором втрапив у найгіршу ситуацію. По-перше, образив народну героїню, яка посідає першу серед американців позицію у медальній класифікації Олімпіади в Пхенчхані. По-друге, зробив це після тривалих дебатів на тему прав жінок, спричинених витівками Гарві Вайнштейна. Тим паче, що золота медалістка, яку радіоведучий назвав «гарячою дупцею», ще не має навіть 18 років.

Коннор, видається, визнав свою провину. Принаймні, у Twitter він написав, що його коментарі на адресу Хлої Кім були «більш ніж безвідповідальні, - були брутальні і обурливі». «Щиро перепрошую Хлою, вона так класно презентувала нашу країну. Перепрошую колег і слухачів, - я був тотальним ідіотом».

Схожі новини