Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Секс-гігант» замовив одразу трьох повій

  • 25.06.2013, 01:31
  • 2 514

Під час операції “Нічне місто” співробітники міліції Ужгородського району (Закарпаття) завадили 21-річному жителю села Великих Лазів встановити «сексуальний рекорд».

21-річний селянин вирішив на вихідні відпочити в готелі, що під Ужгородом, у селі Холмок. Під вечір сільський молодик пішов до готельної лазні. Адміністратор натякнув гостеві, що до лазні можна запросити “на масаж” гарну дівку. Постоялець вирішив: як гуляти, то гуляти. І наказав привести до нього в лазню одразу трьох повій — віком від 21 до 37 років!

Встановити секс-рекорд чоловікові не дали. Разом із легкою парою та дівчатами легкої поведінки у лазню увійшли правоохоронці. «Секс-гіганта», зазначили в секторі зв’язків з громадськістю УМВСУ в Закарпатській області, допитали та відпустили. За вітчизняним законодавством, користувачі послуг повій жодної відповідальності “за аморалку” не несуть. На повій правоохоронці склали протоколи про адмінпорушення, за які їм загрожують мізерні штрафи... Натомість адміністратору готелю, якого звинувачують у звідництві, загрожує кримінальне покарання.

Схожі новини