Передплата 2024 ВЗ

Чому принц Джордж завжди тримає за руку принца Вільяма, а не Кейт Міддлтон  

  • 05.01.2018, 20:39
  • 3 199

На всіх офіційних заходах принц Вільям тримає за руку сина Джорджа, а Кейт Міддлтон - доньку Шарлотту. Навпаки - ніколи.

На жодному фотозвіті з публічних виходів королівської сім'ї або на знімках святкових фотосесій ви не побачите, щоб Вільям тримав за руку доньку, а Кейт Міддлтон - сина. З чим це пов'язано?

Причина, як завжди, криється в традиціях британського двору. Те, що принц Вільям тримає за руку саме сина, свідчить про підготовку принца Джорджа до ролі короля в майбутньому, зазначає експерт з питань виховання дітей Жасмін Пітерс. Якби первістком у герцога і герцогині Кембриджських була донька, то саме її тримав би за руку Вільям.

Крім того, те, що чотирирічний Джордж завжди тримає за руку батька, може говорити про те, що таким чином Вільям демонструє синові приклад справжнього чоловіка і виховує в ньому чоловічі якості.

"Зазвичай батько відповідає за дисципліну, безпеку, захист і забезпечення сім'ї", - говорить Жасмін Пітерс, - "І це не рідкість, коли ми бачимо сина поруч із батьком - так хлопчик переймає модель поведінки, яка йому знадобиться в дорослому житті. Адже вважається, що чоловіка з хлопчика здатний виховати лише чоловік".

За словами Жасмін Пітерс, в родині принца Вільяма і Кейт Міддлтон існує міцний зв'язок між батьком і сином і між матір'ю і донькою. Герцог і герцогиня Кембриджські розуміють важливість цього зв'язку і цінують його. Королівська пара - відповідальні і люблячі батьки, зазначила Пітерс.

Джерело: Новое Время

Схожі новини