Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Харківщині ліквідували канал переміщення нелегалів через російський кордон

  • 25.03.2017, 19:14
  • 1 168

У п'ятницю ввечері, 24 березня, за попередньою інформацією оперативних співробітників Держприкордонслужби, правоохоронці затримали кількох громадян України, один з яких був неповнолітній, і громадянина Азербайджану.

Про це інформує прес-служба ДПСУ.

Як зазначається, порушників зупинили на відстані 200 метрів від держкордону в напрямку української Борисовки і російської Сонцевки. Під час проведення фільтраційних заходів з'ясувалося, що двоє харків'ян, використовуючи неповнолітнього українця як провідника, за винагороду в 50 доларів США, намагалися переправити через кордон в Росію громадянина Азербайджану.

Українці і іноземець, якому заборонений в'їзд в РФ, під'їхали до кордону на двох таксі, водії яких також були затримані на місці правопорушення.

На даний момент іноземця та організаторів правопорушення притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу порушення державного кордону України. За даним фактом Національною поліцією відкрито провадження за ст. 332 КК україни «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Схожі новини