Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Як обрати відеокамеру для квартири?

Відеокамери для дому стали дуже популярними в останні роки.

Ці девайси дозволяють зберігати записи про те, що відбувається вдома, коли господарі відсутні. А також контролювати поведінку дітей та домашніх тварин навіть тоді, коли не знаходитеся безпосередньо поруч з ними. Проте, купити цей девайс не так просто. На ринку представлено багато моделей, кожна з яких має свої переваги та недоліки. Тож разом із фахівцями компанії Dahua спробуємо розібратися, як правильно підібрати відеокамеру саме для вашого житла.

Популярні моделі

Щоб система відеоспостереження працювала як потрібно саме вам, варто звернути увагу на виробника і його найпопулярніші моделі. Пропонуємо детальніше розглянути IP відеокамеру Dahua DH-IPC-K42AP.

646f345798681.webp
646f345798681.webp

Ця модель передбачає собою елегантне поєднання естетики з низкою простих рішень для монтажу. Часто цю камеру використовують для малого та середнього бізнесів, оскільки передбачає доступну ціну та високу якість. З її допомогою зможете контролювати периметр всередині приміщення.

Модель має поворотний кронштейн, тому легко зможете встановити її на стіну, на стелю або просто поставити на стіл. На корпусі є слот під micro SD карту пам’яті й апаратна кнопка скидання. До цікавих додаткових можливостей цієї моделі варто віднести підтримку Smart-функцій, вбудований мікрофон та динамік. Також ця модель автоматично змінює режими день/ніч.

Інший варіант — купольна IP відеокамера Dahua DH-IPC-HDBW1431EP-S4. Не займає багато місця, тож майже непомітна для стороннього ока. Цей девайс має інфрачервоне підсвічування Lite-серії. Може працювати при низьких та високих температурах. Надає можливість віддалено переглядати те, що відбувається на власній території та в будинку.

full.jpg
full.jpg

Ця відеокамера передбачає систему виявлення помилок: зміну кадру, перебої в мережевому підключенні, конфлікт IP та несанкціонований доступ. Як тільки гаджет зафіксує рух, то посилає тривожний сигнал або починає запис.

Цінова політика

Важливий фактор при виборі відеокамери для дому — цінова політика. Вартість відеокамери може коливатися від декілька до кількох сотень доларів. Вибираючи модель, варто зважати, що дешевші можуть мати гіршу якість зображення й надійність відповідно. Однак, досить ефективні для контролю поведінки дітей та домашніх тварин. І саме цього для конкретного покупця може бути й достатньо.

Дорожчі моделі часто вищої якості та надійніші. Ці гаджети не залишають ніяких сумнівів, щодо безпеки власного житла. Щоб спростити свій вибір за цим показником, варто перед оформленням покупки прописати чітко основні характеристики та виставити їх в момент пошуку найкращої моделі за допомогою фільтрів на сайті.

Вибрати відеокамеру для дому не так просто, як здається на перший погляд. Адже кількість таких гаджетів на ринку постійно зростає. Ціна та якість — це основні критерії для покупки відеокамери. Тож робіть замовлення у перевіреного виробника, який давно зарекомендував себе з позитивної сторони. І тоді вдала покупка гарантована.