Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Школа безпеки від «Антошка»

Всі батьки мріють про одне й те ж — щоб з їхніми дітьми все було добре. Це так прекрасно і так природно. І навіть у нинішні буремні часи цілком можливо докластися до цієї важливої мети, відвідавши Школу безпеки-2023 від дитячих магазинів «Антошка».

Цьогоріч до Дня захисту дітей дитячі магазини «Антошка» замість традиційного веселого свята для дітей відкривають Школу безпеки для батьків. Адже захист дітей — перше, про що думають українці, вчергове почувши звуки сирени. І зараз День захисту дітей — це не тільки про розваги й смаколики, а насамперед про безпеку. Це те, чого потребують наші діти, й те, що ми можемо їм дати. А «Антошка», як і 25 років поспіль, пропонує свою допомогу.

Що ж таке Школа безпеки від «Антошки»? Це зручний формат лекцій на важливі й актуальні теми, які можуть відвідати навіть дуже зайняті батьки: витратити годину на те, щоб краще розуміти свою дитину, захистити її від стресів або й допомогти в екстреній ситуації, стовідсотково варто. Лекції безкоштовні, й приходити можна разом з дитиною — поки ви будете навчатися, дітей розважатимуть аніматори, і, звісно, подарунки теж будуть!

Питання, що турбують батьків, потребують професійних відповідей, розгляду й осмислення, тому, заручившись підтримкою партнерів, «Антошка» запросив фахівців, що допоможуть українцям подбати про безпеку дітей: фізичну, медичну й психологічну. Лекції проведуть медики, психологи, робітники ДСНС.

Зокрема, FAST, найбільший в Україні провайдер навчання з першої домедичної допомоги, організує для батьків тренінги, й отримані знання дадуть можливість врятувати життя дитини будь-якого віку як при травмах, так і при невідкладних станах (до речі, саме дії очевидців в екстреній ситуації є визначальними, і найчастіше це — батьки дитини). Фахівці ДСНС проведуть лекції з мінної безпеки, розроблені UNICEF, що теж є актуальним і важливим наразі. А дитячі психологи та педіатри, в тому числі від Kinder Velt, дитячого благодійного реабілітаційного центру, навчать правильно спілкуватися з дитиною будь-якого віку, справлятися з дитячими стресами, психотравмами й істериками, давати дітям відчуття безпеки — через увагу, турботу, допомогу. Хто, як не ми, найближчі й найнадійніші люди?

Вчитися ніколи не пізно! Тож приходьте у Школу безпеки, набувайте нових знань, ставайте кращими батьками для своїх дітей. Поліпшуйте їхнє дитинство, наскільки це можливо, робіть його більш щасливим і безпечним. Адже діти — наше майбутнє, і, дбаючи про них, ми дбаємо про розвиток і процвітання нашого народу. А це — надважлива місія.

Період проведення — 1−25 червня 2023.

Міста: Київ (ТРЦ RespublikaPark, ТРЦ Ocean Plaza, ТРЦ DREAM berry), Дніпро (ТРК МОСТ-сіті), Львів (ТЦ Роксолана), Харків (МегаАнтошка), Одеса (МегаАнтошка).

Додатково на https://www.youtube.com/@Antoshkacom/featured будуть підготовані відеоматеріали для загального доступу.

Розклад та реєстрація на заходи — https://antoshka.ua/ua/safetyschool

Будь ласка, вкажіть, чи буде дитина з вами.