Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Тепер продукція від ВЕНКОН ще доступніша

Тепер клієнти зможуть придбати продукцію з рук в руки, а також замовити монтаж необхідного товару.

ВЕНКОН — це система українських магазинів техніки. Аналізуючи аспекти, які складають комфорт споживачів, ми знайшли чудове рішення — відкрити новий фізичний філіал у Львові! Тепер клієнти зможуть придбати продукцію з рук в руки, а також замовити монтаж необхідного товару.

Адреса львівського ВЕНКОН: Україна, м. Львів, вул. Стрийська 45А. Асортимент нового магазину складається з систем:

  • опалення (обігрівачі, котли, радіатори);
  • кондиціювання (спліт та мультиспліт системи, промислові та моноблочні кондиціонери, теплові насоси та необхідні матеріали);
  • вентиляції (вентилятори, рекуператори, бризери, провітрювачі);
  • сантехніки;
  • водоочистки;
  • альтернативної енергетики, а також електротехніки та необхідних інструментів.

Каталог постійно оновлюється з двох причин:

  • Розширення вибору для користувачів;
  • Наслідування провідних технологій закордонних компаній.

Одночасно з відкриттям магазина у Львові, спектр наших послуг розширився: монтаж систем будь якої складності тепер доступний для замовлення, і буде реалізовуватись фахівцями ВЕНКОН. Цього результату ми досягаємо шляхом кооперування двох відділів: інженерів та монтажників.

VENCON.UA не залежить від екстрених відключень електроенергії - потужні системи альтернативного живлення забезпечують офіс наших співробітників безперервним доступом до мережі - Ваше замовлення та питання будуть розглянуті якнайшвидше!

Основним фактором, який впливає на доступність продукції, ми вважаємо спосіб оплати товару чи послуг, саме тому наші співробітники отримали переносні термінали! Тепер розрахуватися за доставку або монтаж системи можна легким піднесенням картки до апарату.

Звертаємо Вашу увагу й на варіант безвідсоткової сплати по частинам — максимальним терміном було обрано 10 місяців. Наша продукція стає ще ближче до користувачів!

ВЕНКОН запрошує всіх до чарівного міста Лева на відкриття фізичного магазина і готує сюрприз для щасливих покупців — у день відкриття філіалу ми даруємо знижку у розмірі 10%, яка буде доступна за промокодом WZ ! Триватиме акція до 31.03.2023 р.

Пріоритетні цілі нашої роботи — продаж якісної техніки, яка є актуальною в сьогоденні та слугуватиме користувачам упродовж тривалого часу. Бажаєте переконатися особисто? Тоді чекаємо Вас на відкритті ВЕНКОН у Львові!