Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Добро всюди живе, навіть серед, здавалося б, суворих інспекторів з паркування»

Після повернення до машини водій побачив на лобовому склі незаповнену квитанцію з написом: «Більше не порушуйте»

Фото ілюстративне з сайту pexels
Фото ілюстративне з сайту pexels

Львівський адвокат та громадський активіст Юлій Рудницький оприлюднив неймовірну історію паркування в центрі Львова зі щасливим кінцем. Інспектор паркування простив йому 340 гривень штрафу за неправильне паркування, а у бонус підняв настрій запискою на лобовому склі.

Історія з паркуванням трапилася 4 грудня. Юлій разом з дочкою Олею поспішали автівкою до центру — до Оперного театру, де презентували виставу «Білосніжка».

"Трохи запізнювалися, і було важко знайти місце у запаркованому центрі Львова, якщо таки насмілився туди потрапити на колесах, — розповів Юлій у коментарі для «ВЗ». — Нарешті після десяти безуспішних кіл знаходжу шпарину під знаком «Стоянка заборонена». Там ще було запарковано з десяток авто… До мене підійшов інспектор з паркування, сказав, що я порушив правила. Пояснив йому, що у мене не було варіантів і що готовий сплатити 340 гривень штрафу. Пішов з дочкою, бо запізнювалися на виставу. Після вистави повернувся до машини, а там мене очікував сюрприз. На порожній квитанції про штраф, прикріпленій до лобового скла, був напис: «Гарного вам свята. Діти — то святе. Більше не порушуйте!». Я був вражений. Добро всюди живе, навіть серед, здавалося б, суворих інспекторів з паркування".

Фото з групи “Львівська політика”
Фото з групи “Львівська політика”

Юлій Рудницький каже, що це рідкісна історія, коли суворі інспектори з паркування, яких ненавидять усі водії, виявляють людяність до порушників. «Приємна передноворічна історія, майже диво», — каже адвокат.

Схожі новини