Передплата 2024 «Добра кухня»

Чоловічі аксесуари — доводимо образ до досконалості

«У всіх дріб'язкових справах важливий стиль. У всіх серйозних справах — також «Оскар Уайлд»

Незважаючи на всі особисті якості, зустрічають, як відомо, — по одягу, уважно вивчаючи підібраний гардероб та аксесуари. Традиційно елегантний образ ділового чоловіка заснований на костюмі, що ідеально сидить, начищеному взутті і, звичайно, незамінних деталях. Саме про них ми поговоримо сьогодні з львівським дизайнером, засновником авторської майстерні одягу преміум-класу для чоловіків Rose Тailor Романом Данилівим.

Солідний діловий костюм — необхідний атрибут гардеробу будь-якого сучасного чоловіка. Не варто забувати, що він може багато розповісти про свого власника. Так, тканина та крій костюма свідчать про статус і смак людини, а оригінальність дизайну та вміло підібрані аксесуари демонструють його непересічність та почуття стилю.

Саме тому костюм, пошитий на замовлення, — поза конкуренцією. Порівнювати його з придбаним в магазині, навіть брендовим, — однаково, що порівняти «Запорожець» із Porsche. Дуже важливо вибрати правильну майстерню, в якій задовольнять всі ваші вимоги, а також підкажуть нюанси, про які ви можете й не знати.

Наприклад, правильну довжину брюк: потрібно, щоб штанина доходила до середини каблука і в жодному разі не демонструвала щиколотки або мештів. А в піджаку треба звернути увагу на рукави: їх край повинен іти чітко по лінії кисті, а манжети сорочки — визирати на 1−1,5 сантиметра з-під рукава піджака. Творча команда нашої майстерні Rose Тailor вміє створювати унікальний образ, в якому кожна деталь буде розповідати історію Вашого успіху.

Та навіть прекрасно сконструйований талановитими модельєрами, пошитий кращими кравцями костюм не буде завершеним без фурнітури високого класу. Це такий же важливий елемент в одязі, як і якість тканини, абсолютно точний крій і кожна бездоганно пряма строчка. Елітна фурнітура здатна підкреслити естетику образу, зробити костюм максимально зручним, по-справжньому ефектним і неодмінно стильним.

При створенні гардероба ми в Rose Тailor беремо тільки фурнітуру преміум-класу від провідних англійських та італійських брендів. Наприклад, продукцію компанії Holland & Sherry, яка використовується для одягу Королівської родини. Застосування люксової фурнітури дарує власникові костюма, пошитого у нас на замовлення, максимальну впевненість в собі, багате відчуття респектабельності та привабливості.

Одна з важливих деталей чоловічого костюма — ґудзики на манжетах піджака. У переважній більшості випадків вони не протягуються в петлі, а є лише нашитими зверху імітаціями. Тому можливість розстебнути ґудзики — говорить про високу якість костюма. Адже такі манжети зараз можна зустріти тільки на піджаках, зшитих на замовлення, або куплених в найдорожчих будинках моди. Розстебнутий ґудзик манжети піджака буде демонструвати ваш смак і почуття стилю, а заодно — і красиві запонки, які також можна замовити в салоні Rose Тailor.

До речі, існує версія, що ґудзики — олов’яні або залізні - на манжету стали пришивати в середині ХVIII-го століття до рукавів мундира рядових військових, аби вони не витирали ними носа. В наші дні ця фурнітура, якщо вона вищого класу, — ще одна складова, яка підкреслює статус. Тому ґудзики для речей, які ми шиємо, замовляємо тільки топових італійських та англійських брендів. Можемо запропонувати безліч варіантів, навіть із срібла.

Про інші важливі аксесуари давайте поговоримо в наступній статті. Головне пам’ятати, що деталі створюють правильний імідж, який гарантує інтерес і довіру не тільки колег, але і потенційних партнерів. Уміло об'єднані в чоловічому гардеробі, вони підкреслюють силу характеру і позиціонують свого володаря як серйозну успішну людину. Наша злагоджена команда майстерні одягу преміум-класу для чоловіків Rose Тailor готова застосувати весь свій досвід, творче чуття і професіоналізм, аби досягти разом з вами подібного ефекту.