Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Наступного року Євробачення в Україні?

14 травня у Турині - фінал цьогорічного пісенного конкурсу. Букмекери впевнені у перемозі нашого Kalush Orchestra

«Євробачення» цього року відбувається у 66-й раз. На пісенному конкурсі виступлять представники 40 країн. Повернулися Вірменія, яка торік відмовилася від участі, і Чорногорія, яка два роки не їздила на "Євробачення" через фінансові труднощі.

А от Білорусі знову не буде. Європейська мовна спілка (EBU) ухвалила рішення про призупинення її членства. Також EBU відсторонив від участі у "Євробаченні" росію - після вторгнення країни-агресорки до України.

Цьогоріч господарем “Євробачення” є італійський Турин. Українська команда Kalush Orchestra з піснею Stefania 10 травня виступила у першому півфіналі під номером 6.

Читайте також: "Було б чудово зробити з ними щось": The Rasmus заспівав "Stefania" з Kalush Orchestra

До виконавців з України прикута особлива увага. На відкритті конкурсу, що відбулося у неділю, 8 травня, щойно хлопці з Kalush Orchestra з’явилися перед камерами, суперники та фани зустріли їх оплесками та вигуками українською "Слава Україні".

Продюсери і букмекерські контори ще ніколи так чітко не називали майбутнього переможця. На їхню думку, наступний конкурс «Євробачення» пройде в Україні! Відрив за очками між українською групою Кalush Orchestra та іншими учасниками конкурсу, вважають букмекери, буде суттєвим - на користь наших.

Нагадаємо, вже сьогодні, 10 травня, у Турині відбудеться перший півфінал «Євробачення-2022». На сцену вийдуть представники 17 країн, у тому числі й гурт Kalush Orchestra. Український колектив виступить за номером 6.

Читайте також: Представник Ізраїлю на Євробаченні 2022: Україна повинна виграти все

Схожі новини