Передплата 2024 «Добра кухня»

Білий Металевий Щур оцінить заслуги всіх знаків і роздасть нові завдання

2020 рік за східним календарем буде Роком Білого Металевого Щура.

Цей знак починає новий 12-річний цикл китайського гороскопу, і саме тому Рік Щура вважається значущим абсолютно для всіх знаків як східного, так і західного зодіаку. Білий Щур оцінить заслуги всіх знаків зодіаку за минулі 12 років і роздасть кожному нові завдання на майбутній цикл гороскопу. Нас чекає рік, в який необхідно намітити плани на найближчі 12 років, прокласти маршрут до нового прекрасного і щасливого життя.

Овен

Кар’єрний ріст, процвітання бізнесу, привілеї на роботі — не примара, а реальність. «Намучилися» мину­лого року під ярмом керівництва сповна, те­пер чекайте на заслужену винагороду. Висока ймовірність повернення до минулої діяльнос­ті. Змінювати роботу можна після 14 вересня.

Зміцнюйте домашню цитадель, найвище доленосне завдання — стати атлантом сімей­ного благополуччя (закладається цикл на 18,5 року). Гармонізуйте вертикаль «начальник-підлеглий», «батьки-діти», «чоловік-дружина». Все, що пов’язане з домом, нерухомістю, ро­дичами, орендою житла, постарайтеся вирі­шити, бо після травня від цієї гори проблем доведеться звільнитися і скерувати потенціал в інше русло. Це — контакти, знайомства, на­лагодження зв’язків, особливо з братами, се­страми, сусідами, тітками, дядьками, одно­класниками. Самоосвіта, шліфування ділових навичок. Якщо хтось сподобався — це ваша людина, і в подальшому стосунки принесуть велику користь. Ерудованим доброзичливим Овнам, які прагнуть пізнати світ у всьому його різноманітті, жити стане краще, веселіше, бо їх буде вести саме провидіння. Грудень, ли­пень, жовтень — кризові місяці. Приборкайте агресію, трансформуючи величезний потенці­ал у мирне русло.

Телець

Будьте комунікабельними, ак­тивно пересувайтеся у просторі, відкрива­ючись всьому новому, що зустрічається на шляху. На щастя все, що потрібно для повно­цінного буття, є не десь у далеких краях, а по­руч, беріть і користуйтеся! Такий фон зберіга­ється до 6 травня.

Потім на перше місце виходить потреба фі­нансової незалежності. Головне не лінуватися. Працюйте у тій сфері, де ви компетентні, йдіть у ногу з часом, освоюючи прогресивні техно­логії. Потрібно знайти твердий матеріальний ґрунт під ногами, щоб не жити за чужий раху­нок, а навпаки, фінансувати інших.

Якщо є борг за кредитом, позичили гроші, діру слід терміново закрити, адже це воронка для витоку енергії. Нагромаджені не випла­чені борги (моральні теж) також підсвідомо будуть відбирати сили. На чуже доля накла­дає заборону, вчіться жити на власні ресур­си, тоді знайдете силу і впевненість, життє­вий акумулятор не сяде.

В особистому житті все чудово, але за умо­ви, що ваш обранець (обраниця) вписуєть­ся в ідеал. Подорожуйте, доля знімає табу (з травня) на далекі поїздки, туристичні екскур­сії, релігійне паломництво. Ризику, екстриму уникайте. Божевільна хоробрість Тельцям за­боронена. З лютого по жовтень будьте відкри­тими, доброзичливими, уникайте таємних ін­триг, авантюр.

Близнюки

Тримайте руку на фінансовому пульсі і пам’ятайте: ви здобувач, годувальник і кредитор для оточуючих. До 6 травня треба погасити борги, чітко визначитися з джере­лами прибутку, від яких залежить матеріальне майбутнє. З травня маршрут долі кардиналь­но змінюється, стартує новий етап випробу­вань у партнерстві, стосунки «я — ти» перехо­дять на вищий виток еволюції (закладаючи базу на 18,5 року). Вам належить кардиналь­но змінити себе, знайти міцний духовний стрижень, навчитися приймати самостійні рішення і нести за них відповідальність. За­порука правильного вибору — це позбавлен­ня будь-якої залежності (психологічної, емо­ційної, матеріальної, сексуальної). З квітня по липень романтична чарівність зросте, поло­нити чарами оточуючих буде легко, що стане золотим козирем на ниві ділового співробіт­ництва та зміцнення інтимних зв’язків.

Багатьом доведеться поміняти коней на переправі, женіть геть страх самотності. Якщо занадто боїтеся втратити того, до кого «прикипіли», розставання майже неминуче. Чарівним і незалежним Близнюкам, що запа­люють ентузіазмом, відкриті всі дороги.

Якщо в шлюбному союзі є потенціал для росту, ви вдало пройдете кризову смугу і зали­шитеся разом. Але останнє слово за вами. Для самотніх «ідея фікс» вийти заміж або одружити­ся будь-якою ціною — згубна. Намагаючись ак­тивніше це зробити, йдете проти течії. Червень, вересень, грудень «продемонструють», на­скільки ви відхилилися від доленосного «азиму­та», і скоректує помилки. З лютого по жовтень з друзями спільних справ не варто розпочинати.

Рак

Пошук себе, персонального шляху розвитку триватиме до травня. Торік ви виконали величезну роботу і чітко визначи­лися, який світогляд є рідним, а від чого слід відмовитися. Не шкодуйте про спалені мости. Необхідно визначитися, з ким готові бути по­руч, а з ким розійтися. Не чіпляйтеся за те, що себе вичерпало, — це гальмо.

Інший варіант: якщо партнер віддаляється або далеко їде — це не трагедія. Святе місце порожнім не буває, вакансія заповниться по­трібною коханою людиною.

Очищайте тіло і душу від гріховних шлаків, відвідуйте храми, сакральні місця сили. Не бе­ріть на себе чужі зобов’язання! Якщо робота обтяжує, краще від неї відмовитися. Тих, хто проігнорує, — чекає деградація, хвороби. Ко­рисно скоротити трудові навантаження. Вчіть­ся кайфувати наодинці з собою! Все таємне для вас проявиться, інтуїтивний «нюх» чудо­вий, тому вивести на чисту воду шахраїв, бре­хунів, відкопати потрібну інформацію не буде складно. Процвітання чекає на тих, хто працює у секретних фірмах, закритих установах, детек­тивів, нишпорок, криміналістів, безоплатно до­помагає нужденним, проявляючи милосердя.

У ділових і шлюбних союзах нарешті скресне крига розбіжностей і запанує гармо­нія. Вчорашні вороги перетворяться в надій­них союзників. Січень, липень — місяці пере­думовлених кризових подій.

Лев

Пік феноменальної популярності, солод­кої окриленості позаду. Ви отримали макси­мальний заряд позитивних відчуттів протя­гом року, що минає. До травня ви самі собі опора, духовний наставник, цілитель-пси­холог. Належить зробити ревізію цінностей, позбутися «хвостів» контактів, стосунків, що вичерпалися. На трудовому фронті переза­вантаження визначене долею. Якщо ярмо повноважень остогидло, вас від нього звіль­нять. Радійте. Безробіття не варто боятися, такі трудівники-професіонали високо ціну­ються роботодавцями!

З травня доведеться повністю розкри­ти серце і остаточно вийти в люди, зайняти­ся громадською роботою. У вас з’являться справжні друзі. З 13 травня по 25 червня че­кайте повернення старих любовних зв’язків. Колишні прихильники (прихильниці) знову спалахнуть пристрастю, щоб повернути чут­тєвий борг … і піти назавжди. Шукати роман­тичних пригод, скакати в гречку за жадани­ми переживаннями не потрібно — у вас все це вже було. Процвітання чекає Левів, які вміють по-справжньому дружити як з чоловіками, так і з жінками. Тоді будете кохані і бажані.

Діва

Обмінюйтеся досвідом, енергі­єю, ідеями, освоюйте прогресивні технології, займайтеся політикою — саме робота в колек­тиві є доленосною. Для налагодження осо­бистого життя орієнтуйтеся на духовну сторо­ну спілкування. Вас поріднять спільні інтереси, життєві позиції. А ось романтичний аспект не дуже значущий, загострення пристрастей не­безпечне. Перевірку на міцність вдало про­йдуть справжні стосунки, збудовані на довірі.

З травня починається штурм кар’єрних ви­сот, закладаючи фундамент на 18,5 року. Не слід зациклюватися на домашніх проблемах, сконцентруйтеся на професійній сфері, біз­несі, реалізації творчої місії.

Вертикаль «начальник-підлеглий», «батьки-діти», «чоловік-дружина» буде доленосно мо­дернізована. Грудень розставить все на свої місця, з болючими кардинальними змінами. З фінансами складно — ви залежні від чужих грошових джерел. І навіть професійний успіх навряд чи зробить цю сферу гармонійною. З 9 вересня по 14 листопада розрахуєтеся з боргами. Використовувати чужі ресурси (мо­ральні, матеріальні, енергетичні) не можна. Доля «оштрафує» збитками.

Терези

Скеруйте всі сили в професійне русло. До цього ви йшли багато років. Пада­ти з досягнутих вершин не можна. Якщо до­зріли, просіть керівництво про підвищення на посаді. Але врахуйте, це ще й відповідаль­ність за чужі долі.

Спільна справа і люди, від вас залежні, не повинні страждати. Навпаки, тут ви атлант, захисник і зобов’язані підставляти їм пле­че, просувати вгору. Жити в такій атмосфері належить до травня. Потім слід підвищувати освітній рівень, більше подорожувати, здій­снити паломництво, відвідувати місця сили.

Не займайтеся порожньою балаканиною, станьте авторитетним учителем, пастирем, який наставляє людей на шлях істини. Всту­пити до ВНЗ, аспірантури, захистити дисер­тацію, зайнятися юридичною практикою. Ба­гатьом пощастить з навчанням за кордоном, успішними відрядженнями і навіть переїз­дом. Потаємна мрія подивитися світ зараз здійсненна. Там на вас чекають вдалі шанси і романтичні розваги. Зустріти принца (фею) реально. Не конфліктуйте, особливо з люто­го по жовтень. Якщо ви з кимось «у контрах», досить іскри для розгорання руйнівного скан­далу, аж до рукоприкладства. З 9 вересня до 14 листопада доведеться зійтися на шпагах зі старими ворогами. У сім’ї обстановка стабі­лізується.

Скорпіон

Настав час відфільтрувати непо­трібні контакти, вони себе вичерпа­ли. Спілкуйтеся лише з особами високої ду­ховної культури. Корисно подорожувати, вибирайте далекі та найсміливіші маршру­ти, поєднуючи їх з духовним і культурним роз­витком. Можна вступити до ВНЗ, зайняти­ся професійним навчанням, переїхати в інше місце. Доленосна «птаха щастя» літає далеко від дому (до травня).

Потім атмосфера кардинально зміниться, наповниться екстримом, форс-мажорними обставинами. Стресів буде більш ніж достат­ньо. Але це найважливіша умова для розви­тку. Сміливо пірнайте у вир ризикованих ситу­ацій, викорінюючи в собі страх. Те, що вас не зламає, зробить сильнішими. Зрештою, доля героїв винагородить (багатьом дістанеться заслужений спадок).

Щоб не сісти на фінансову мілину, не будьте жадібним. Легко не буде, доведеть­ся багато працювати, розгрібати старі робо­чі завали. Але спокушатися високими заро­бітками, гарувати за інших не можна. Робота заради прибутку, розбіжності з колегами мо­жуть перетворитися на прокляття, підірвати здоров’я, особливо з лютого по жовтень.

Стрілець

Якщо прогавили торік удачу, нарі­кайте лише на себе. Поїзд щасливого реван­шу пішов. Надолужуйте згаяне.

Якщо залякані фінансовою кризою, еко­номлячи на копійках, перетворилися в скнару — це потрібно для вашого перевиховання. На­віть якщо накопичені гроші йдуть, як вода крізь пальці, не біда. Доля «експропріює» надлиш­ки, взяті вами протягом останніх 9 років.

До травня вісь конфлікту проходить між «хочу» і «треба», тому самотужки бізнес не по­тягнути і великого капіталу не заробити. По­кладайтеся на партнерів, вони — джерело щасливих шансів. Завдяки вмілій співпраці з людьми уникнете бідності, вона пройде повз.

Починаючи з травня вплив партнерських зв’язків посилиться, протистояння амбіцій досягне фатального піку. Щоб розбіжності не зруйнували вас як особистість, майте на ува­зі: потреба в особистій свободі — це спокуса і ґрунт для регресу. Будьте зразком поряднос­ті, поступайтеся, йдіть на компроміс. Не мож­на нікому переходити дорогу, якщо хтось «ди­хає» в спину — пропустіть вперед сміливця, особливо з лютого по жовтень.

У шлюбних пар період реставрації стосун­ків. На жаль, на почуття і дії партнера ви не здатні впливати. Тільки на власні егоїстичні програми. Самотні отримають довгоочікува­ну пропозицію руки і серця.

Козеріг

Фатальні події продовжують «бомбити» до липня. Виявляйте скромність, тактовність, не треба пертись до мети, не враховуючи інтер­еси інших. Щоб не збитися з доленосної ор­біти, потрібно поставити амбіції партнерів на перше місце, а особисті відсунути на другий план.

Приборкайте командирський гонор. Тоді недруги, конкуренти перетворяться на союз­ників. З травня цілі змінюються. Стосунки вже збудовані, найголовнішого досягнуто, настав час інтенсивно працювати. Важливо не пере­творюватися в затятого трудоголіка, а навчи­тися розслаблятися, не перериваючи звичай­ну діяльність і не йдучи з головою у внутрішній світ — здоров’я важливіше. Тому не зациклюй­теся на статусності, а просто сумлінно вико­нуйте все, що «накаже» буденне життя.

Будь-яка робота, де зможете викладатися на всі сто, стане для вас багатим хлібним міс­цем. І цілителем. Старі хвороби згорять у тру­довому полум’ї і зникнуть назавжди. Контролюйте вольовий потенціал, не сваріться з домашніми, особливо з лютого по жовтень. Протягом усього року будете в комфортному «коконі», авторитетні й шановані. Січень, ли­пень — час передумовлених подій.

Водолій

Трудові жнива тривають до трав­ня. Перебирати, гидувати завданнями — собі дорожче. Якщо на душі порожнеча, робота — найкращий порятунок.

Невтомних трудівників і тих, хто сповідує здоровий стиль життя, доля винагородить, позбавивши старих хвороб. І це не марення, а реальні плоди старанної праці.

Не чіпляйтеся за те, що від вас йде, це пе­редумовлено — січень, липень поставлять фі­нішну крапку. Успішна перспектива ділового та духовного росту очікує лише працьовитих Водоліїв. У травні етап напруженої рутини за­кінчується. Життя перетвориться з сірих буд­нів на свято. Головне — не загордитися, інак­ше всі результати будуть анульовані.

Беріться за цікаві пропозиції. Займайте­ся благодійністю. Допомагаючи нужденним, ви закриваєте боргові «дірки», але не афішуй­те цього.

З лютого по жовтень — смуга інформа­ційних провокацій, тому контролюйте кожне слово, не нав’язуйте нікому свої погляди і пе­реконання.

Риби

Не намагайтеся розчинитися у натовпі. Дослухайтеся до серця і займайте­ся лише приємною справою, отримуючи від цього задоволення, аж до травня. Виховуй­те дітей, слухайтеся коханих, разом розва­жайтеся.

З травня сконцентруйтеся на домашньо­му вогнищі, протягом півтора року ви повинні побудувати надійний сімейний тил, вирішив­ши проблеми з житлом, нерухомістю, зем­лею, з прицілом на 18 років. Головне упоряд­кувати те, що є, стати зразковим господарем, головою родини.

А ось у професійній і кар’єрній діяльнос­ті пік позаду, намічається закономірний спад. Справа, якою ви займалися останні 8−10 ро­ків, вже набридла. Всі важливі проєкти йдуть до логічного завершення. Час взяти тайм-аут, проаналізувати своє життя і досягнення. Не слід всіма силами чіплятися за посаду, ста­тус, бізнес. Ідеальний варіант — займайтеся домом, любіть рідних, цінуйте сімейні тради­ції, а робота прийде сама, і не варто напружу­ватися під час її пошуку.

У фінансовій сфері динаміка висока, зба­лансуйте доходи і витрати, не спокушайтеся на придбання, які вам не потрібні, особливо з лютого по жовтень.

Схожі новини