Передплата 2024 ВЗ

Дві половинки щасливого шлюбу

Найміцніші пари в українському шоу-бізнесі

Кажуть, творчі подружжя, а особливо, коли він і вона і на сцені, і вдома разом 24 години на добу, розлучаються швидко. І потім він (чи вона) дає собі слово, що більше ніколи не стане на рушничок щастя з людиною зі «свого цеху»… Але у кожному правилі, звісно, є винятки. Яку подружню пару можна вважати прикладом в українському шоу-бізнесі? Мабуть, лідером у такому рейтингу є подружжя Ольга Сумська та Віталій Борисюк.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Цю пару називають «довгожителькою». Оль­га Сумська і Віталій Борисюк — сім’я з неймовірно романтичною історією і приклад того, як зберегти «вогник» через десятки років. Ольга та Віталій по­знайомилися ще студентами. Правда, на той час Ольга була заміжня і виховувала донечку. Але це було давно. Вона вийшла заміж за Віталія і вже по­над 20 років щаслива у шлюбі.

«Коли побачила Віталія, ніколи б не сказала, що це мій чоловік. Тому що він прийшов у театр як пе­реможець на білому коні — „я буду грати головні ролі“, він, власне, і отримував головні ролі. Але ста­лося те, що сталося, про це вже складають леген­ди: „найбурхливіший театральний роман за останні 20 років“. Це правда, ніхто нас не перевершив», — каже Ольга.

За словами актриси, її життя після одружен­ня з Борисюком змінилося кардинально. У роди­ні Сумської і Борисюка панують гармонія і взаємо­розуміння. Актори стали одне для одного не тільки половинками одного цілого, а й опорою. Про їхні стосунки можна писати книги: від художніх романів до посібників на тему «Як створити ідеальну сім’ю».

Оля Полякова і Вадим

Love story Олі і Вадима почалася на початку 2000-х. Тоді співачка-початківець і вже успішний бізнесмен зустріли­ся на закритій вечірці. Полякову запросили виступити на уродинах Вадима, який через деякий час став її чоловіком, продюсером і найкращим другом.

«Вадик попросив, щоб на його святі виступала краси­ва співачка з гарним голосом. На той момент на естраді за цими критеріями була лише одна артистка — я. При цьо­му нам організатори сказали, що виступ буде благодій­ним і майже безкоштовним, а співати я буду перед дітка­ми з кардіологічними проблемами. Приїжджаю я зі своїм бендом — і бачу цих „хворих діток“ за тридцять, у дорогих костюмах… Я сказала, що це хамство, і виступати не буду. Вадим прийшов до мене в гримерку, з’ясував, що відбува­ється, і розрахувався. Вчинив як справжній дипломат», — розповіла артистка в одному з інтерв’ю.

Після цього вони стали друзями, а потім зрозуміли, що закохалися. У 2004 році Оля і Вадим одружилися, а через рік Оля народила донечку. Потім ще одну. Попри те, що у подружжя досить значна різниця у віці, вони разом уже 15 років.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Не таким великим відрізком по­дружнього життя можуть похва­литися Надя Дорофєєва і Воло­димир Дантес. Вони одружилися 2015 року, проте їхню сім’ю багато хто розглядає як приклад ідеальної молодої сім’ї. Їхні стосунки вигля­дають «живими», а історія кохання підкорить будь-яке серце і змусить усміхатися. Раніше Надя розпові­дала, що, познайомившись з Дан­тесом, побачила у ньому пихатого і зарозумілого хлопця. Володя та­кож вирішив, що Надя «дивиться на всіх зверхньо», проте іскра між ними все ж пробігла.

«Ще задовго до нашого зна­йомства я про тебе таємно мріяла. Думала, що було б непогано, якщо б ти був моїм хлопцем. Пам’ятаю, як ти на мене не звертав уваги, або вдавав, а потім просто сказав: «Ти будеш моєю дружиною (це все в перший день знайомства)». Я по­сміялася, а через тиждень ми вже жили разом. Ні публічність, ні клі­ше «чоловік Дорофєєвої», яке «причепилося» до Дантеса, ні чутки про роман Наді з колегою по сцені Позитивом (Олексій Завгородній) не здатні затьмарити їхню красиву історію кохання.

Сергій Бабкін і Сніжана

Зіркове подружжя Сергій і Сні­жана Бабкіни пройшло багато ви­пробувань, але від цього їхні стосун­ки стали лише міцнішими. Історія кохання дуже проста, але водно­час зворушлива. Пара разом понад 10 років і за цей відрізок часу стала зразком для наслідування.

Співак Сергій Бабкін познайо­мився з дружиною в «Театрі 19», куди у 2007 році прийшла пра­цювати Сніжана. Сергій у той час зловживав алкоголем і провадив розгульний спосіб життя. Артист розповідає, що саме Сніжана витя­гла його з «чорної діри», і відтоді він називає її своїм «ангелом».

«Жоден алкоголік не скаже, що він алкоголік. Мене виносили з літа­ка, мене заносили в літак. Мені зда­валося, що алкоголь мене розкріпа­чує. Одного разу я впав на вулиці біля будинку і там заснув. Прокинув­ся від того, що з мене пацани-ма­лолітки знімали годинник, витягали паспорт, щось ще, телефон. Потім думав, як паспорт знайти. Один із таких небезпечних випадків став приводом до відвертої розмови зі Сніжаною. Вона сказала, що їй не подобається, що я п’ю, і мені треба зробити вибір», — каже Сергій.

Саме завдяки своїй коханій він зумів вибратися з «ями». Сергій Баб­кін є успішним музикантом, зразко­вим сім’янином і батьком двох пре­красних дітей.

Схожі новини