Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У коханні нема терміну давності

Знамениті пари з великою різницею у віці

Кажуть, щасливим шлюб може бути або у пари однолітків, або там, де чоловік старший на 10 років від дружини. Насправді усе не так однозначно. Справедливим, мабуть, залишається твердження класика, який вважав, що «любви все возрасты покорны». Однак більшість з нас не можуть зрозуміти, як може старий дідо, якому вже далеко за 80, повірити у кохання 20-річного «метелика»? Звісно, тут усе впирається в гроші. Але ще більше дивує, коли «закоханий» хлопчина переконує, що й хвилинки не може прожити без своєї пенсійного віку пасії… Так, нас це шокує. Але ті, хто одружився і живе з «половинкою», яка набагато молодша чи старша, переконують, що вік — не перешкода для кохання.

Селін Діон і Пепе Муньос

Знаменита канадська співачка Се­лін Діон, яка налякала шануваль­ників своїм змарнілим виглядом на Тижні моди в Парижі, відповіла на крити­ку. 50-річна зірка в інтерв’ю The Sun за­певнила, що задоволена своїм зовнішнім виглядом і почувається чудово.

«Я хочу почуватися сильною, краси­вою, жіночною і сексуальною. Мені подо­бається, як я виглядаю, і я не хочу цього обговорювати. Не варто робити нескін­ченні знімки. Якщо вам теж подобаєть­ся мій зовнішній вигляд, то я рада. Якщо ж ні — дайте мені спокій», — сказала Се­лін Діон.

Також співачка вперше висловила­ся про стосунки з 34-річним танцюрис­том Пепе Муньос, з яким фліртувала на публіці. «Ми — найкращі друзі. Звичайно, ми обіймаємось і тримаємося за руки. Він допомагає мені: притримує двері, допомагає вийти з машини. Але не тре­ба займатися підміною понять, він про­сто мій найкращий друг», — спростувала чутки артистка.

Селін Діон також підкреслила, що єди­ною її любов’ю був і залишається чоло­вік Рене Анжеліл, який пішов з життя три роки тому після тривалої боротьби з ра­ком. Діон назвала його «найвидатнішою людиною, яка колись жила на землі». Спі­вачка переконана, що ніколи не зможе полюбити нікого так, як кохала Рене.

Кетрін Зета-Джонс і Майкл Дуглас

Вони народилися в один день з різницею у чверть століття. Коли 30-річна актриса Кетрін почала зустрічатися зі знаменитим голлівуд­ським серцеїдом Майклом Дугласом, таблоїди стали шепотітися про черго­вий фіктивний союз. Але стосунки пари розвивалися стрімко: незабаром піс­ля початку актори одружилися. Того ж року Кетрін народила сина Ділана, а ще через три роки доньку Керіс. Роки ми­нали, а Кетрін і Майкл не розлучалися: разом вони пройшли і через психічне захворювання Кетрін, і через страшний діагноз Майкла — рак гортані. Однак у середині 2013 року Дуглас заявив, що вони з Кетрін хочуть розлучитися. За 13 років, як здавалося, безхмарного сі­мейного життя пара вперше заявила про свої проблеми. Однак через кілька місяців Дуглас і Зета-Джонс помирили­ся. В одному з інтерв’ю Кетрін сказала: «Мені пощастило, що я його зустріла — не двічі оскароносного актора і продю­сера, спадкоємця династії Дугласів, а Майкла — кохання всього мого життя».

Еммануель Макрон і Брижит Макрон

Звісно, до різниці у віці між Пугачо­вою та Галкіним (27 років) ця фран­цузька пара трохи не дотягує, але розмов викликає не менше. Історія ко­хання нинішнього президента Франції і його дружини — готовий сценарій для голлівудського фільму. Вони познайоми­лися, коли Макронові було лише 15 ро­ків. 39-річна Брижит викладала літера­туру в ліцеї в невеликому місті Ам’єні, де вчився її майбутній чоловік. Школяр від­разу закохався у свою вчительку. Його не збентежило навіть те, що вчителька заміжня. А що вона? Не за роками роз­важливий і розумний хлопець їй теж при­пав до душі. Щоб зам’яти скандал, що мав вибухнути, батько Еммануеля від­правив сина вчитися в елітну столичну гімназію. Але відстань любові не пере­шкода: пара довго листувалася, а через кілька років Брижит розлучилася і приї­хала до свого коханого в Париж. Відтоді вони завжди разом, і саме дружині, як зі­знається Макрон, він зобов’язаний своє­му успіху на політичному Олімпі. До речі, у Брижит троє дітей від першого шлюбу і вже 7 онуків, яких як рідних любить гла­ва держави.

Аль Пачино і Люсіль Сола

78-річний Аль Пачино ніколи не був одружений, але не може по­скаржитися на відсутність попу­лярності у жінок. Нещодавно він розлучив­ся з 42-річною актрисою Люсіль Сола, з якою крутив роман понад 10 років. Його ні­коли не лякала різниця у віці. Навіть подей­кували, що закоренілий холостяк мав на­мір одружитися з Люсіль. Але щось там «не склеїлося». Актор недовго пробув на само­ті. Видання Page Six повідомляє, що зараз він зустрічається з 39-річною ізраїльською актрисою Мейталь Доен. Вона вдвічі мо­лодша за Пачино. «Вони разом вже кіль­ка місяців і виглядають дуже щасливими. Спочатку вони тримали все в секреті, але зараз не приховують своїх стосунків», — йдеться у виданні. За повідомленнями ін­сайдерів, закохані познайомилися завдя­ки фільму Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді». Аль Пачино зіграв там одну з центральних ролей, а Доен живе у Лос- Анджелесі, де відбувалися зйомки.

Роберто Каваллі і Ліна Нільсон

Молода модель Ліна стала для дизайнера музою і початком другої молодос­ті після розлучення з Євою Дюрінгер. З красунею Каваллі познайомився, коли дівчині було лише 20 років, і, незважаючи на вік кутюр’є, юна Ліна втратила від нього голову. Тепер відомий кутюр’є переконує, молода дружина, з якою його роз­діляє 47-річна різниця у віці, дала йому друге дихання. А Ліна в одному з останніх інтерв’ю сказала, що від свого Роберто вона і далі втрачає голову…

Вуді Аллен і Сун-І Превін

Історія кохання Вуді Аллена і Сун-І Превін нагадує мильну опе­ру. Ось тільки те, що легко уяви­ти в ексцентричному сценарії, тра­пилося у реальному житті. Минуло 22 роки, як Вуді і Сун-І одружилися, але ж спочатку в те, що стосунки пари протримаються довго, не ві­рив ніхто. Та воно й не дивно: Сун-І була прийомною дочкою колиш­ньої пасії режисера Мії Ферроу, а різниця між Вуді і Сун-І аж 35 років!

Роман зрілого режисера і юної дівчини спалахнув на початку 90-х і розвивався непросто — Вуді Ал­лена звинувачували мало не в пе­дофілії. Кажуть, вперше 49-річ­ний Вуді Аллен «по-справжньому» звернув увагу на дівчинку, коли Міа попросила режисера взяти 13-річ­ну прийомну доньку Сун-І з собою на професійний матч з баскетбо­лу. Подейкують, після того баскет­больного матчу події почали роз­виватися стрімко. На початку 90-х, коли Сун-І досягла повноліття, ре­жисер перестав приховувати по­чуття. Вуді Аллен і Сун-І Превін одружилися 1997 року у Венеції. Удочерили двох дівчаток — Беше і Мензо.

Схожі новини