Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Відео на запит, або Як телеглядачеві не залежати від програми телепередач

  • 06.12.2018, 11:03
  • 1 179

Донька з зятем тепер не часті гості в батьківському домі: своя квартира та щоденні клопоти. Тим з більшою радістю зустрічають молодих батьки. Цього разу старші ніби не в своїй тарілці, обоє якісь роздратовані.

Причину довго з’ясовувати не довелося. Батько виявився неза­доволений тим, що жоден канал не показує тепер футбол. Тільки в Інтернеті дивитися можна, але ж там картинка смикається, паузи, повтори і жодного задоволення. У мами такі самі проблеми. Теле­візор у родині від зовнішньої анте­ни приймає сигнал і ловить лише 32 українські канали. А на них то рекламні паузи хвилин по двад­цять, то фільми жахів, то політики базікають без зупинки. А хочеться загорнутися у плед і безперервно дивитися приємні фільми про ко­хання, щасливі сім’ї, подорожі до екзотичних країн.

— Я вас зрозумів, — резюмував зять. — Хоч ми з такими пробле­мами тепер не стикаємося. Ви ж знаєте, я теж футбольний уболі­вальник, а Даша любить «зависа­ти» на перегляді «мильних опер». Ми спочатку хотіли підключити ка­бельне телебачення, але в нашому мікрорайоні немає такої мережі. І я з’ясував, що, підключивши інтер­активне телебачення, можна отри­мати максимальний контроль над контентом і процесом перегляду, а також доступ в Інтернет з екрана телевізора. Пропозицій зараз ба­гато. Я вибрав варіант від компанії ВОЛЯ тому, що у неї дуже великий вибір телеканалів і фільмів.

Ми взяли пакет інтерактивного ТБ, в якому більше 120 каналів, — додала дочка. — Таке Т Б набагато зручніше від телевізора, підклю­ченого до антени. У вас обмежені можливості — перемикати канали, звук регулювати, яскравість, а я можу зупинити перегляд, потім за якийсь час дивитися далі або пе­ремотати на початок. А ще у ВОЛЯ є така чудова фішка, як онлайн-кі­нотеатр. Кажуть, що в ньому біль­ше 30 тисяч фільмів, але я ще не встигла подивитися і десятої час­тини. Мені подобається, що те­пер ми не залежимо від програми телепередач. Це такий сучасний підхід до телебачення, коли тобі нічого не диктують і ти вільний у своєму виборі.

А мені дуже подобається новий сервіс компанії «Воля Футбол+», — продовжив зять. — Час показу матчів вищого рівня задарма піш­ло безповоротно, футбольні клуби та телеканали хочуть отримувати гроші за трансляції, вкладати їх у свій розвиток. Мені, як активному вболівальнику, дуже пощастило, що нещодавно у телеканали «Фут­бол 1"/"Футбол 2» і компанія ВОЛЯ отримали офіційний статус і права трансляторів усіх матчів Ліги чем­піонів і Ліги Європи УЄФА до 2021 року. Тож нова додаткова послуга «Воля Футбол +» — те, що мені по­трібно! Є час — дивлюся матчі Ліги чемпіонів і Ліги Європи в прямому ефірі, зайнятий — не питання, по­дивлюся пізніше в запису, та ще з оглядами і кращими моментами.

— Отже, шановні мамо і тату, не турбуйтеся, робіть як ми, по­чинайте управляти телебаченням і не залежати від програми теле­передач, — побажали молоді своїм батькам.

Дмитро Прокіпчук

Схожі новини