Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Наталка КАРПА: «У День Валентина чекала лише на освідчення у коханні, а отримала пропозицію вийти заміж під півторатисячне скандування «Гірко!»

Співачка розповіла журналісту «ВЗ» про чоловіка, якого так довго чекала

Напередодні Дня святого Валентина під час концерту гурту «Антитіла» у Львові перед півторатисячним залом Герой АТО — Євген Терехов (Титановий Джексон) освідчився Наталці Карпі у коханні і при всіх попросив її стати його дружиною. Це був справжній сюрприз! І не лише для присутніх у залі, а й для самої Наталки. Вона була впевнена, що коханий - у Дніпропетровську...

- Це справді була для вас несподіванка чи, може, добре відрежисерований піар-хід?

- Та що ви?! Він був у Дніпропетровську. Ми постійно передзвонювалися, а зустрітися мали на День Валентина у Києві. Музиканти з гурту “Антитіла”, з якими я відпрацювала великий тур по Україні, запросили мене на концерт у Львові. Не хотіла сама йти, бо без коханого на такі заходи не люблю ходити. Однак мій директор Оля переконала, що мушу там бути, бо лідер гурту Тарас Тополя хоче мене нагородити грамотою за те, що допомагаю воїнам АТО. Мене всі туди тягнули, а я якраз приїхала у Львів на два дні, щоб попрацювати на студії над новим треком. Часу обмаль, та на концерт таки пішла. Там зустріла багато друзів, всі мене розпитують, чому сама, де половинка. Розповідаю, що Євген зараз у Дніпропетровську, що не міг купити квиток на літак до Львова. Раптом продюсер каже: йди на сцену, зараз тобі будуть вручати грамоту. На сцені Тарас дає мені папку і каже: прочитай. Я думала, що мушу перед всіма зачитати слова подяки. Та коли відкрила жовто-блакитну папочку, там величезними літерами було написано: “Ти вийдеш за мене заміж?”. І намальовано два величезні серця. Поки я кліпала очима, переді мною з’явився усміхнений Женя з величезним букетом білих троянд, став на коліно і простягнув коробочку з каблучкою... У День Валентина чекала лише освідчення в коханні, а отримала пропозицію вийти заміж перед півторатисячним залом, який скандував “Гірко!”. Я - артистка і звикла до публіки, але такі особисті речі ніколи не виносила на загал. Мої друзі добре знали, якщо я про це дізнаюся наперед — ніколи не погоджуся.

- Як ви познайомилися з Євгеном?

- Під час мого туру по Центральній і Східній Україні. У Павлограді Євген балотувався на посаду мера міста. Потім запрошував мене на заходи, які організовував для поранених бійців. Тож ми з “Антитілами” їздили з повторним туром. Наприкінці грудня у мене в Харкові, Сумах та Черкасах були передноворічні концерти, якраз у той час зателефонував Женя та попросив заїхати ще й у Дніпропетровський госпіталь. «Антитіла» теж приїхали, нас там тепло зустріли. Та й я, як завжди, запросила усіх на свята до Львова, у рідне місто. 31 грудня Женя мені зателефонував і сказав, що вирішив приїхати у Львів та запитав, де би я порадила зустріти Новий рік. Ну, а я порадила місце, де повинна була працювати з концертом. От з Нового року все у нас і закрутилося (сміється. - Г. Я.).

- Тобто це не було кохання з першого погляду?

- Коли я його вперше побачила, він виступав на сцені в Павлограді. Молодий красивий хлопець, який вийшов до людей і так зрозуміло, щиро говорив... Я тоді просто зачаровано слухала.Його усмішка має особливу енергетику, а його очі — як магнітом мене притягували. У мене в душі тоді щось перевернулося. Коли я даю інтерв’ю, волію розповідати про творчість, концерти, пісні, про те, чим живу. Особисте життя завжди залишала за дверима свого дому. А зараз я сама виставила фотографії зі своїх заручин у соцмережі, мені хотілося від щастя кричати на увесь світ про те, що поруч зі мною людина, яку так довго чекала. Хоча знаю, що щастя і кохання люблять тишу. Коли я побачила Євгена, зрозуміла: це він! Це той чоловік, який створений для мене. Він багато чого пережив. Він знає ціну життя і ціну кохання. Євген — світлий, добрий і щирий.

- Але ж у вас начебто був роман з Парасюком?

- Насправді ми з Володею — добрі друзі. Ми разом відпочивали у Славському, а українські ЗМІ нам приписали роман.

- Хто він, цей чоловік, що зумів закохати у себе Наталку Карпу?

- Євген — радник мера Дніпропетровська з допомоги воїнам АТО. Він воював на передовій, отримав тяжке поранення. Попри те, що спілкується російською, більшого патріота, ніж мій коханий, не знаю. У нього є донечка. Коли дитині було три місяці, його мобілізували. Він пішов захищати Батьківщину, щоб не пустити агресора в Україну.

- Чому його називають Титановим Джексоном?

- У соцмережах з’явився ролик, де Женя стоїть з Турчиновим і тримає зброю. Англійською сказав три фрази: “Ай ем Джексон. Ай ем Бетмен, ай ем Супермен”. Російські ЗМІ це підхопили і пояснили: “Американський найманець навчає українських солдатів воювати”. З Жені зробили американського найманця. Тому і став “Джексоном”. А чому Титановий? Через тяжке поранення, внаслідок якого він отримав черепну травму. У голову йому вживили 30-сантиметрову титанову пластину.

- Він вже був одружений?

- Так, був. Але півтора року як не живе з колишньою дружиною. У нього є донечка, яку він обожнює. Якось мені Женя сказав, що не загинув в АТО лише тому, що його оберігав Господь і очі його донечки. Завжди перед собою бачив її погляд. Я познайомилася з цією маленькою принцесою. Вона — красуня, таткова копія. Я її полюбила, як і Женю.

- З батьками коханого познайомилися?

- Наразі ні, але вони знають про мене. У Жені — велика родина. Вони дуже дружні, одне одного підтримують.

- Колись у вас був хлопець, який хотів з вами одружитися, але не схвалював вашого захоплення сценою. Чи не боїтеся такого з боку Євгена?

- Від самого початку пояснила коханому, якщо у мене відберуть сцену — я буду нещаслива. На що він відповів: “Я той чоловік, який завжди буде робити тебе щасливою”.

- Де будете жити — у Львові, Києві чи у Дніпропетровську?

- Досі було все зрозуміло: Львів-Київ і навпаки. Тепер доведеться жити на три міста (сміється. - Г. Я.).

- А коли весілля?

- Я вже сміялася — після заручин на багатьох сайтах з’явилася інформація, що наше весілля відбудеться влітку. Хоча самі ми ще цього не вирішили. Як і не вирішили, яким воно буде — скромним чи пишним. Я — прихильник скромного формату, хотіла б маленьке весілля, і кудись полетіти з коханим у Європу на відпочинок. А друзі - за те, щоб була справжня українська велика вечірка. Кажуть, це має бути весілля року. А яким і коли воно буде — ми ще вирішуємо.

Схожі новини