Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Після сонячного затемнення планета «обнулилась»...

«На українців чекають зміни у фінансовому секторі», – прогнозують астрологи

“Будуть вони хорошими чи поганими, залежить від того, яку політику провадитиме Нацбанк, Мінфін, інші владні структури”, — каже астролог Юрій Буянов. А все тому, що під час часткового сонячного затемнення, яке українці спостерігали минулої п’ятниці, планети у гороскопі України потрапили у будинок фінансів.

Однак у мапі затемнення до вересня Марс і Уран перебуватимуть в Овні, а значить, у країні буде спостерігатися напруженість, існуватиме небезпека військових зіткнень і революційних змін.

“У момент затемнення (будь-якого) Земля переживає сильне збурення. Планета ніби виплескує у Космос накопичену енергію, і її потенціал падає до нуля. Після затемнення починає накопичувати нову енергію, відроджується в іншій якості. Те саме відбувається і з нами. Затемнення — це шанс почати все спочатку”, — переконує астролог.

Тим, хто не встиг “переформатувати” своє життя, радить дочекатися 4 квітня. У цей день (припадає на суботу) пройде повне місячне затемнення (о 15.05 за київським часом). “Це — кращий період, щоб виявити свої слабкі сторони і перетворити їх на сильні якості, — каже Юрій Буянов. — Якщо матимете таке бажання, зможете усунути психосоматичні причини своїх захворювань, позбутися шкідливих звичок, а також комплексів, слабостей і залежностей”.

“Щоб впустити позитивні зміни у своє життя, напередодні затемнення дотримуйтесь посту протягом трьох днів. За півгодини до затемнення запаліть свічку і обійдіть з нею помешкання за годинниковою стрілкою, читаючи при цьому молитву, — радить. — Так очистите дім від негативної енергетики. Перед моментом затемнення напишіть на аркуші паперу, що заважає вам жити і чого б хотіли позбутись (риси характеру, звички, комплекси тощо). Це має виглядати як сповідь”.

У “коридорі” між двома затемненнями — сонячним та місячним (тобто до 4 квітня) — не рекомендує приймати важливих рішень (наприклад, змінювати роботу або переїжджати в іншу країну). Також не радить вкладати гроші у якісь проекти. У цей час варто, навпаки, економити. Як варіант — можна віддати борги.

“Аура затемнення зберігається три дні (день до затемнення і день після нього). Рішення, які приймете у цей період, не матимуть зворотного ефекту. Ніхто не зможе вплинути на хід подій — ні ви, ні інші люди. І вищі сили не будуть ні у що втручатись — навіть якщо сильно проситимете, — каже астролог Катаріна Сінчілло. — У день сонячного затемнення посварилася зі своєю подругою. Наступного — побігла миритися. Якби цього не зробила, не розмовляли б до кінця життя. Тому раджу у такий важливий період не вступати у конфлікти, не мислити негативно, аби не програмувати себе на невдачі”.

Схожі новини