Передплата 2024 «Добра кухня»

Новий сезон – нові шини. Як зробити вдалий вибір?

  • 19.03.2015, 21:26
  • 2 155

Зовсім скоро настане тепла пора року і перед мешканцями Львова, які пересуваються на власному авто, постане питання про сезонну зміну шин. Цей процес представляє собою цілий комплекс заходів.

Водію потрібно спочатку обрати модель гуми яка йому підходить, порівняти ціни в різних місцях, безпосередньо купити шини і знайти професійний шиномонтаж для встановлення їх на свою автівку. Окрім цього, треба ще десь зберігати зимову гуму, у разі якщо її ресурс ще не вичерпано. «Що ж робити?» — запитаєте ви? Торгівельно-сервісна мережа шинних центрів «Твоя Шина — Pole Position» має відповідь на це запитання.

По перше, тут ви зможете знайти найбільш повний асортимент таких всесвітньо відомих брендів як Bridgestone, Continental, Viking, Kumho, Cordiant, Tunga та багатьох інших, офіційним представником яких і є «Твоя Шина». Абсолютно весь товар супроводжується заводською гарантією від виробника, а придбавши гуму Kumho або Bridgestone ви отримаєте «повну гарантію» і зможете забути про витрати на ремонт чи заміну покришок у разі ушкодження.

По друге, ціни у роздрібному магазині такі ж самі як в інтернеті. Тепер не потрібно обирати між вигідною інтернет ціною і можливістю більш детально вивчити товар перед здійсненням покупки. Купуючи шини безпосередньо в торгівельно-сервісному центрі, чи в інтернет-магазині prokoleso.ua, ви отримуєте однаково вигідні умови.

По третє, вам більше не потрібно шукати професійний шиномонтаж у Львові, тому що він знаходиться відразу на території магазину. Тут ви зможете швидко і якісно змонтувати куплені шини, а також продіагностувати та, у разі потреби, відремонтувати вже встановлені. При оформленні картки клієнта всім водіям надається знижка на послуги у розмірі 25%. Також, кожен водій, який завітає до цього торгівельно-сервісного центру, може безкоштовно перевірити тиск у шинах, підкачати їх, перезакачати азотом та перевірити необхідність балансування.

Окрім всього вищезгаданого, «Твоя Шина — Pole Position» також пропонує вирішення питання зберігання зимової гуми, яку ви можете залишити на спеціально обладнаному для цього складі на 6 місяців всього за 4 гривні (у разі покупки комплекту літніх шин ).

Якщо у ваз залишились запитання, то ви можете задати нашому фахівцеві за безкоштовним номером 0-800-303-336. Або завітайте до нас за адресою м. Львів вул. Липинського, 54.

Схожі новини