Передплата 2024 «Добрий господар»

«Данило народився в один день з Ейнштейном»

Трирічний малюк допоміг батькам виграти 100 тисяч гривень

Сім’я Леськів зі Львова вирушила до столиці на зйомки передачі “Мій малюк зможе”, аби отримати нові враження. Завдяки кмітливості 3-річного Данилка львів’яни виграли 100 тисяч гривень!

Кореспондент “ВЗ” зустрілася зі щасливчиками та розпитала, на що збираються витратити чималий виграш.

Коли подружжю Леськів зателефонували з телеканалу “1+1”, Жанна та Роман вже й забули, що заповнювали анкету на участь. “Про конкурс дізналася випадково, — розповідає Жанна. — Зателефонував друг і попросив перевірити на сайті «1+1», чи відкритий кастинг на ведучого. Поки шукала інформацію для нього, знайшла оголошення «Мій малюк зможе». Малюк? В мене малюк є! Від двох до чотирьох? Мій! Заповнила анкету і забула про неї... Коли нам подзвонили й запропонували взяти участь у проекті — не вагались. Їхали задля того, щоб отримати нові враження. Про гроші і не думали”.

Жанна — журналіст, тож телестудія дискомфорту не викликала. Тато Роман — підприємець. “Ми прийшли на дитяче шоу, а опинились на екстремальному: діти бігали усюди, тицяли пальцями в камери, розкидали інвентар. Мій Данило виліз на шию жінці-організатору: “Давай ти будеш моїм коником”, — просив. Потім відсунув оператора і вирішив розібратись з камерою самотужки. Якщо хтось і хвилювався на шоу — то це батьки, а малюки відривалися на повну”, — сміється Жанна. Під час зйомок проекту усі сім’ї жили в одному готелі, разом гуляли з дітьми по Києву, малюки-учасники потоваришували. Найважчим на конкурсі було розгадувати ребуси, згадує Жанна: “Батькам потрібно було розгадати не просто слово, а цілу приказку: “Бачили очі, що купували”. Коли чоловікові щось не подобається, я йому завжди кажу: “Бачили очі, що купували”.

“Данилкові найбільше сподобалася ведуча, — каже Жанна. — Коли переглядали шоу по телевізору, він повторював, що хоче до Ірми (Вітовської. — Авт.). Ірма вміє знайти підхід до дітей, мабуть, тому, що сама виховує трирічного Ореста”.

Жанна має особливий підхід до виховання Данилка. Каже, здібності у людини закладаються у віці до трьох років. “Оскільки Данило народився в один день з Ейнштейном, розуміли, що задатки є. У вихованні малюка дотримуємось безпеки в харчуванні, спілкуванні та оточенні. До трьох років він не знав, що таке тортики чи цукерки. Не допускаємо вдома китайських іграшок, використовуємо тільки екологічно чисті засоби догляду за дитиною. Данилко не дивиться сучасних мультиків, вмикаємо йому англомовні дитячі передачі та розвиваючі мультфільми. Як результат, син у нас мислить та розмовляє двома мовами — англійською та українською”... Данилко планує стати пожежником. Якось у сусідів була пожежа. Усі страшенно хвилювались, а Данило тим часом захоплено розглядав пожежну машину. Після того впродовж двох тижнів підбігав до вікна і питав: «Мамо, ну коли вже буде горіти?».

Батьки планують дати синові найкращу освіту. “Гроші поклали на депозит, а потім витратимо на освіту Данила”, — каже Жанна.

Схожі новини