Передплата 2024 ВЗ

Ювілей у піжамі і домашніх капцях

На свої 50 років Лоліта запросила 50 гостей

15 листопада співачка Лоліта святкує ювілей — їй виповнюється 50 років. Чи то за збігом обставин, чи за якимось повір’ям Мілявська запросила на свято рівно 50 осіб, кого саме — великий секрет. Як стверджує співачка, це лише найближчі люди, які змінили її життя. “Гульбан” буде у вишуканому ресторані, але з веселим дрес-кодом. Замість вечірніх суконь — піжами і нічні сорочки, на ногах — тапочки.

Лоліта, як завжди, розкута і трохи стервозна.

Лоліта Мілявська народилася у Мукачевому, дитинство її минуло у Львові. Вчитися поїхала до Москви. Після навчання повернулася в Україну, в Одеську філармонію, де познайомилася з майбутнім чоловіком — Олександром Цекалом. Співачка каже, що на 50 не почувається, максимум — на 35. Щоб не лише почуватися, а й виглядати молодшою, Лоліта зробила кілька підтяжок. “Підрізала повіки, щоб легше було наносити макіяж. Як-не-як, за 30 років на сцені та штукатурно-малярних робіт на моєму обличчі — вони розтягнулися”, — ділиться секретами з “ВЗ” Мілявська. Більше до пластичного хірурга співачка наразі звертатися не думає.

Святкувати ювілей у домашній атмосфері Лоліта вирішила, тому що не любить пафосу і гламуру. Зізналася, що мало часу приділяє своїй зовнішності. “Глядач підхоплює мою ініціативу, думає, якщо їй наплювати на свій вигляд та вагу, то і мені не варто зациклюватися на зай­вому кілограмові чи невдалій стрижці, — каже Лоліта. «Я красивая, но ужасная, Я безвредная, но опасная, Очень смелая, но трусливая, Я несчастная, но счастливая…», — співає про себе Мілявська. У кліпі на пісню «Я похудела» співачка перевтілюється у… корову... Лоліта ніколи не комплексує і любить іронізувати над собою.

“Люди, які люблять усміхатися, рідко бувають самотніми. Постійно скиглити — найбільш невдячна роль у житті людини”, — каже Лоліта.

Від шлюбу з Олександром Цекалом виховує доньку Єву. З теперішнім, п’ятим за рахунком, чоловіком — спорт­сменом Дмитром Івановим — дітей не має. Дмитро умовляє кохану, за прикладом Пугачової і Галкіна, скористатися послугами сурогатного материнства. Іванов молодший від Лоліти на 11 років. “Не рахуємо ні його, ні моїх років. Ми — рівноцінні партнери, і за цифрами, і за відчуттями”, — запевняє Лоліта. Співачка зізнається, що її п’ятий чоловік — те що треба.