Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Багата і самотня

До такої бізнес-леді «завітали» чоловіки в масках та з пістолетом

У розкішному приватному будинку, на вулиці Малій в Ужгороді, проживала 53-річна самотня жінка-підприємець. Ця бізнес-леді мала пекарню, де випікали хліб, який реалізовувався через її ж торговельну мережу. Бізнес йшов непогано. Подвір’я новенького будинку нещодавно прикрасив престижний “Мерседес”. Близько 8-ї години ранку, коли бізнес-леді виходила з помешкання, до неї підбігли троє чоловіків з масками на обличчях і заштовхнули назад у будинок.

У помешкання вдерлися двоє бандитів, один з яких був озброєний бойовим пістолетом. Третій зловмисник залишився “на стрьомі”, у дворі. Погрожуючи фізичною розправою, невідомі почали вимагати від господині золото і гроші. Жінка віддала бандитам 15 тисяч гривень і дорогі золоті вироби. Нападників ця здобич не влаштувала, і вони почали нишпорити по кімнатах. У цей час жінці вдалося непомітно натиснути “тривожну кнопку” сигналізації, під’єднану до пульту ДСО (Державна служба охорони) міліції.

Через кілька хвилин після виклику до будинку прибув наряд ДСО. Зловмисник, який перебував “на стрьомі”, встиг попередити про приїзд міліціонерів своїх друзяк, після чого непомітно зник. Двоє бандитів тим часом зачинилися в туалеті будинку. Поки міліціонери виламували двері, зловмисникам вдалося через віконечко туалету втекти у сусідній двір. Втікаючи, бандити викинули маски та светри, в які були одягнуті, а також награбоване золото.

Пошуки розбійників тривали кілька днів. Оперативникам вдалося затримати 23-річного та 39-річного нападників. На волі поки що залишається третій учасник нападу, якого затримані товариші “здали” на першому ж допиті.

З’ясувалося, розповіли у секторі зв’язків з громадськістю УМВСУ в Закарпатській області, що один зі зловмисників (двоє з трьох учасників нападу — раніше судимі) колись працював у бізнес-леді по господарству. Чоловік чимось не сподобався хазяйці, і вона його звільнила. Звільнений вирішив помститися своїй кривдниці.

Вдаватися до “помсти” самотужки зловмисник не наважився. Отож умовив “піти на справу” двох своїх товаришів, а сам перед візитом озброївся пістолетом. Проте витратити “конфісковані” з будинку бізнес-леді 15 тисяч гривень розбійники не встигли. Зараз двоє бандитів перебувають під вартою, проти них почали кримінальне провадження за ст. 187 ККУ — “розбійний напад”.

Схожі новини