Передплата 2024 «Добра кухня»

Галицький ажіотаж навколо «Студії Квартал-95»

Попри те, що перша половина грудня для львів’ян урожайна на усілякі атракції – що не день то концерт, зіркові гастролі, фестивалі, — вагому частку своєї уваги галичани вирішили зосередити на виступі “Студії Квартал-95”.

За три тижні до концерту всі квитки, які коштували від 100 до 500 грн., розкупили. Кварталівці вирішили відповісти на попит пропозицією, тож “випробують” галицьку публіку двома виступами за один день. 12 грудня вони “ввели” додатковий концерт о 16.00 у Львівському цирку.

Причину такого ажіотажу організатори концерту пояснюють тим, що востаннє до Львова кварталівці приїжджали майже два роки тому, тож публіка встигла за ними скучити. А також вдало обраною датою 12.12.12 та програмою виступу. “Студія Квартал-95” цьогоріч святкує ювілей — 10 років, — розповідають вони. — До цього часу “Квартал-95” був у лізі КВК Маслюкова. Але свої роки вони рахують з часу цілковитої самостійності, коли розвернули діяльність на повну. Попит на їхній концерт у Львові — шалений. Квитки закінчились майже миттєво після того, як потрапили у каси. Щоб не ображати нікого із своїх шанувальників, кварталівці вирішили зробити додатковий виступ. Вони у таку символічну дату, 12.12.12, презентуватимуть повністю нову програму. Буде багато політики, стьобів і пародій на артистів, побутових мізансцен”.

Схожі новини