Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Дженніфер Лопес вчила українську і позичала телефон у фаната

Суперзірка закордонної поп-музики, блискуча Дженніфер Лопес “підірвала” українську публіку своїм єдиним концертом у Києві.

На виступ легендарної поп-діви в рамках турне Dance Again розкупили усі квитки, які коштували від 600 до 7900 грн. Двогодинна шоу-програма, присвячена 15-річчю кар’єри співачки, була насичена світловими ефектами та іскрами піротехніки, які блискуче підкреслювали дев’ять різних костюмів, які змінила за час концерту Джей Ло. Подейкують, що співачка своїм шоу «заткнула за пояс» Мадонну.

Тур ДЖЕННІФЕР ЛОПЕС країнами Східної Європи Dance Again триває уже близько місяця. У Росії співачка не ризикнула з’явитися зі своїми дітьми, а от у Київ прилетіла разом із чотирирічними двійнятами Еммою та Максом, мамою Гваделупою та своїм бойфрендом Каспером Смартом. Нинішня любов 43-річної зірки — 25-річний танцюрист балету.

За сніданком зірка попросила свіжу американську пресу та українські ілюстровані видання. Одним із обов’язкових пунктів райдеру співачки із зірковими сідницями стали українські страви. Борщ з салом та фірмові деруни від шеф-кухаря Сергія Сафронова доставляли прямо у Палац спорту, де відбувся концерт, аби поп-діва відновила сили після виступу.

Виступ Дженніфер Лопес у столиці очікували з нетерпінням. Палац спорту зібрав повні трибуни шанувальників співачки. Серед гостей VIP-сектору арени “засвітилися” Ані Лорак з чоловіком, спортсменка Лілія Подкопаєва, депутатка Партії регіонів Ірина Бережна, колишня «ВІА-Гра» Санта Дімопулос з чоловіком, модель Сніжана Онопка, дружина депутата Василя Хмельницького Зоя Хмельницька, дочка запорізького екс-губернатора Олександра Червоненко та інший столичний бомонд.

На розігріві у Дженніфер Лопес співала Анна Сєдокова, як і на попередньому виступі у Москві. «Дженніфер Лопес — дивовижна, унікальна і незвичайна! Повний аншлаг і неймовірна енергетика. Було неймовірно приємно працювати», — поділилася враженнями Сєдокова. Анна вийшла на сцену о 19.10 і “заводила” публіку приблизно півгодини. О 20.15 прозвучали фанфари, на сцену висипали танцюристи у блискучих фраках і капелюхах, після яких ефектно з’явилася і сама Джей Ло та не покидала сцену протягом півтори години. Виконавши для початку кілька пісень, Дженніфер під бурхливі оплески зібрала численні букети квітів і почала фотографуватися на фоні захоплених киян із фан-зони, позичивши телефон у одного з глядачів. Продовживши шоу, поп-зірка виконала свої найкращі хіти за останні 12 років. Одна з пісень була присвячена родині Лопес. На екрані транслювались фото та відео з домашнього архіву співачки. Вона зізналася, що діти — головне досягнення у її житті. Та не тільки дітям Лопес дарувала свою любов зі сцени. Абсолютно несподівано вона попросила глядачів сказати українською «я тебе кохаю». Почувши від публіки “три звичні слова”, поп-діва вдало повторила фразу, чим викликала ще один шквал аплодисментів. Співачка покинула сцену о 21.40. Повернулась, заспівала пісню «на біс» та попрощалась з українцями.

Українським ЗМІ легенда поп-музики розповіла після концерту, що така вдячна публіка, як українська, — явище рідкісне. Співачка відзначила, що хотіла б бувати в Україні частіше. Відразу після концерту Лопес поїхала до аеропорту та вилетіла з Києва до Стамбула, де представлятиме те ж саме шоу у рамках своїх світових гастролей.

Схожі новини