Передплата 2024 «Добрий господар»

Олександр Онофрійчук виспівав у Пугачової 50 тисяч доларів

  • 04.09.2012, 14:30
  • 2 525

«Виходячи на сцену, не думав про перемогу чи грошову винагороду. Моє головне завдання було добре виступити, показати усе, на що здатен, і гідно представити Україну, — розповів “ВЗ” молодий співак Олександр Онофрійчук. — Багато з учасників фестивалю уже доволі відомі виконавці. Тому нелегко було зірвати переможну зірку. Безмежно щасливий, що все ж вдалось посісти перше місце, адже перемога у такому престижному фестивалі відкриває безліч дверей для молодого артиста. Вважаю, що вирішальним поштовхом до перемоги став хіт гурту Queen, який я виконав на сцені в Ялті. Вважаю Фредді Меркюрі своїм ангелом-охоронцем”.

За перемогу на “Крим Мюзик Фест” боролись 13 конкурсантів, серед яких — Ілларія, Денис Повалій, Еріка, Наталія Гордієнко, гурти “Нереальні”, “Время и Стекло”, “ДіОфільми”... Кожен із учасників мав на конкурсі свого зіркового покровителя. Олександр Онофрійчук потрапив під крило Лоліти. “Мене зворушила щира підтримка Лоліти, яка і напередодні виступу, і у численних інтерв’ю відзначала мій талант, — сказав Олександр. — Приємно було чути привітання від музи фестивалю Алли Пугачової”. Проте Онофрійчук зазначив, що жодних пропозицій про подальшу підтримку від іменитих зірок до нього не надходило. “Поки що ані Пугачова, ані Лоліта подальшої підтримки не пропонували”, — зазначив молодий вокаліст.

Окрім бурхливих оплесків глядачів та похвал організаторів фестивалю, Олександр Онофрійчук отримав грошову винагороду у розмірі 50 тисяч доларів. “Ці кошти витрачу на розвиток творчості, — наголосив Онофрійчук. — Запишу декілька синглів та кліпів”.

Л

Схожі новини