Передплата 2024 «Добра кухня»

На прес-конференції ПриватБанку говорили про нові програми та перспективи

Після переходу у державну власність ПриватБанк залишається найбільшим системним банком України з кращими показниками у багатьох напрямках

26 червня топ-менеджери Західного головного регіонального управління ПриватБанку провели прес-конференцію для журналістів, на якій розповіли про умови надання “теплих” кредитів для фізичних та юридичних осіб, програми "Авто в кредит" та "Житло в кредит", а також про програми підтримки малого та середнього бізнесу - КУБ та АгроКуб.

Після переходу у державну власність ПриватБанк залишається найбільшим системним банком України з кращими показниками у багатьох напрямках. Більше того, тепер у банка відкрилися нові можливості. Відтепер ОСББ та ЖБК Львова можуть не тільки взяти «теплий» кредит лише під 18% річних, а й отримати відшкодування частини кредиту з міського бюджету м.Львова у розмірі до 30% від максимального розміру основної суми (тіла) кредиту, але не більше 400 тис. грн. за одним кредитним договором. «Теплий» кредит від ПриватБанку надається без застави, без фінансової поруки мешканців ОСББ або голови ОСББ, а держава та місто обов’язково компенсують частину кредиту, якщо були дотримані всі умови оформлення.

На конференції йшла розмова і про програму КУБ, метя якої - відновити економіку та створити нові робочі місця. Підтримка здійснюється у двох напрямках: до 50 000 грн банк надає підприємцям нецільові позики, а починаючи від 50 000 до 300 000 — проектне фінансування. Щоб стати учасником програми і отримати фінансування, потрібно подати заявку на сайті. Для розвитку агросфери діє окрема програма — "Агро-КУБ". ПриватБанк пропонує клієнтам агробізнесу нові умови кредитування: комісію зменшено до 2%, суму кредиту збільшено до 500 000 грн, для малого агробізнесу діють кредитні канікули. Перші 6 місяців виплачуються тільки відсотки, наступні 6 місяців — сума боргу з відсотками рівними частинами. Цим кредитом можуть скористатися як юридичні особи, так і приватні підприємці, які бажають придбати с/г техніку та комплектуючі, с/г обладнання, пальне, закупити насіння, добрива.

Ще одна програма ПриватБанку дозволяє придбати нове або вживане авто на правах фінансового лізингу. Завдяки «Авто в розстрочку» віднедавна у клієнтів банку, як фізичних, так і юридичних осіб, з'явилась можливість придбати будь який б/у автомобіль із зовнішнього ринку на правах фінансовго лізингу. Це ж саме стосується нових автомобілів з будь-якого автосалону України. Умови програми поширюються на нові автомобілі вартість яких не перевищує 800 тис грн та авто з пробігом — до 600 тис грн (легкові, мікроавтобуси до 18 місць, вантажівки вантажопідйомністю до 1,6 тонн). Перший внесок має становити 15-20%. Відсоткова ставка — від 26%. Угода укладається на термін термін від 12 до 60 місяців.

Цього літа стартувала програма, покликана допомогти клієнтам стати власниками житла на вториному та первиному ринку з терміном до 20 років та з правом дострокового погашення, без додаткових штрафних санкцій. Відтепер завдяки програмі «Житло в кредит» клієнтам стала більш доступна житлова нерухомість на первинному та вторинному ринках, а також конфіскована нерухомість банку (повний перелік пропозицій — planetestate.com.ua). Банк гарантує повний юридичний супровід угоди з придбання нерухомості, а також дотримання всіх законів України під час її укладання.

ПриватБанк сьогодні - це 25,5 млн клієнтів-фізичних осіб, 736,7 тис. корпоративних клієнтів, 3,2 млн песіонерів, 515,4 тис. дітей, що навчаються у БізнесШколі, більше 8 млн банківських операцій на день, 3,2 млн українців, що кожного дня користуються Приват24. Більше інформації про програми та інновації ПриватБанку - на сайті та у соціальній мережі.

Ліцензія НБУ №22 від 05.10.2011 р.

На правах реклами.

Схожі новини