Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Форумі видавців Platinum Bank зібрав понад 900 книжок для дитячих будинків

У Львові завершився найвідоміший книжковий Форум країни, цьогорічним спонсором якого виступив Platinum Bank.

У рамках чотириденної роботи Форуму видавців Platinum Bank провів благодійний захід «Подаруй дитині книгу», де спільними зусиллями організаторів та відвідувачів було зібрано понад 900 книжок для дитячих будинків. Додатково до зібраної художньої літератури та розмальовок Platinum Bank також закупив підручники і навчальні посібники.

Учасники та гості Форуму вразили своєю сердечністю. Цікаво, що книжки приносили і відомі українці, зокрема до благородної справи долучилися брати Капранови, Антін Мухарський та інші. Охочих приєднатися виявилося так багато, що організатори подовжили збирання по відділеннях ще на декілька днів. Усі книги було передано до бібліотек дитячих будинків, якими опікується Platinum Bank.

Крім того, два дні Форуму, що припали на вихідні, стали прекрасною можливістю для присутньої малечі поринути у світ фінансів та банківської справи. У рамках Форуму видавців працівники Platinum Bank провели пізнавальні уроки з фінансової грамотності для дітей на тему «Копійка гривню береже» та «Професія «Банкір». Під час цих освітніх посиденьок дітлахам цікаво було дізнатися про виникнення грошей, еволюцію світових купюр та багато інших захопливих фактів. У Platinum Bank пишаються статусом спонсора Форуму видавців у Львові. «Вплив Форуму видавців відчутний не тільки на літературу, а й на суспільство. Небайдужість і бажання учасників та гостей допомогти дає підстави констатувати, що такі проекти, як «Подаруй дитині книгу» та уроки фінансової грамотності, що Platinum Bank проводить уже протягом шести років, потрібні всьому нашому суспільству, а їхній внесок важливий для формування нової особистості. Не зупиняючись на досягнутому, ми й надалі плануємо реалізовувати такі заходи», — зазначив Костянтин Смольський, голова правління Platinum Bank.

Схожі новини