Передплата 2024 «Добрий господар»

У путіна вже зовсім погано з кукухою

99% випускників в Україні знають історію краще за путіна

У володимира путіна вже зовсім погано з кукухою. Вчора він школярам в окупованому Кенігсбергу заявив, що України до Леніна і не існувало. І це притому, що москву заснували через пів тисячі років після того, як було засновано Київ. А Пєтєрбург був болотом ще тисячу років після того, як постала найбільша в тогочасній Європі держава – Київська Русь.

Він у своїй промові з напускним здивуванням вказував: "Уявляєте? Школярів на визволених (окупованих!) теориторіях раніше вчили так, що вони нічого не знають про кримський міст!"

Отут не наполягатиму.

Хоча знаю, що 99% випускників в Україні знають історію краще за путіна. А мій 8-річний син вже за кримський міст знає і все запитує, коли ми по ньому вжаримо. Але якщо якийсь першокласник і не знає – не наполягайте. Навіщо дітям дурні знання? Коли вони через 10 років здаватимуть ЗНО, ніякого кримського мосту вже багато років не буде. То воно їм треба?

Хіба, як варіант, міст називатиметься Таманським і вестиме на українську Кубань і до дружніх північнокавказьких республік Дагестану, Ічкерії та Інгушетії.

Джерело

Схожі новини