Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Ми повинні пройти ці випробування, торуючи наш шлях до кращого, вільного життя

Новий навчальний рік, який ми розпочинаємо, буде складним

Дорогі брати і сестри!

Новий навчальний рік розпочинається зовсім не так, як хотілося б, в умовах війни, але він має розпочатися. Хоча б для того, щоби довести, що зло не залякало нас, не підкорило, не зламало. Для того, щоби нагадати дітям і студентам, що кожен день цього нового навчального року має дуже дорогу ціну – ціну крові та життів, які віддають на фронті наші захисники заради того, щоби Україна, а разом з нею і всі ми, мали сьогодення і майбутнє.

Безперечно, новий навчальний рік, який ми розпочинаємо, буде складним. Але ми повинні пройти ці випробування, торуючи наш шлях до кращого, вільного життя. Вільного від брехні та російських міфів, що нав’язувалися нам століттями. Вільного від отруйної ідеології «русского міра», спотворення дійсності на догоду хворому душогубцю.

Дорогі батьки, вчителі, студенти та школярі! Бажаю всім вам терпіння і сил, аби здолати всі випробування і виклики, які виникатимуть під час навчання. Будьте терпеливими і чуйними, нікого не осуджуйте несправедливо, не принижуйте. Допомагайте переселенцям, тим, хто вимушений був полишити рідну домівку і хто нині адаптується у нових умовах життя. Ставтеся одне до одного з любов’ю та милосердям. В нинішній особливий час це надважливо. Нехай Боже благословення перебуває з усіма вами!

Джерело

Схожі новини