Передплата 2024 ВЗ

Глибинні народні маси поступово відкривають для себе істинне хлібальце Ксенії Собчак

А хто думає про наших дітей?

Глибинні народні маси поступово відкривають для себе істинне хлібальце Ксенії Собчак.

Раніше як було? Заходиш в манікюрні — там майстрині слухають Ксюшу.

Йдеш в парламентський буфет — там дівчата з накачаними губами кажуть: «Вот это уровень журналистики. А у нас что? Деревня».

Вмикаєш Наталочку Мосійчук - там Ксеня дає експердне мнєніє, яке нах нікому не треба.

Ксеня ляпнула «а рєбьонка за што» щодо покращеної доці Дугіної. То нічо, що бабі було 30 років, і вона була профурою ще цинічнішою за знаменитого батюню, духовного батечка орєстовича.

А хто думає про наших дітей?

Про дівчинку в жовтій футболці з Очакова, яка навічно заснула в своєму ліжку.

Про талановитих дівчаток-спортсменок із Маріуполя Аліну Перебудову і Катю Дяченко, які загинули під обстрілами. А мали стати нашою світовою славою і брати золоті медалі далі.

У Сумах під час авіаударів разом із сім’єю загинув чемпіон України — 15-річний чемпіон України з самбо Артем Прийменко. З ним загинули його братики і батьки. Чудова сім’я.

А Юля Здановська з Харкова — зірка математики у світі?

Про Яночку із Краматорська, якій відірвало ніжки ракетним ударом?

Чи про Сашу з Гостомеля і Софійку з Бучі — маленьких дівчаток, які втратили по руці, бо машини їх батьків обстрілювали в евакуаційній колоні. У Саші із сім’ї вижила мама, у Соні — ніхто, навіть кіт.

Російські рєбьонки 30 років п*здять х*йню. А потім дивуються, а што же случилось? А то. Не копай іншому могилу, бо всяке може буть.

Ксюші б теж треба було подумати про майбутнє — у неї полюбе вдома є пралка, кавоварка і пара елітних спортивних костюмів.

Джерело

Схожі новини