Передплата 2024 «Добра кухня»

Армія - це початок, базис, основа

Ми вже усвідомили, як важливо міцно стати на ноги. І лише звідси, з фундаменту, з армії, з ВПК маємо починати відновлення і відродження України

У «минулому житті», думали, що короновірус, - це страшне і треба «пересидіти».

Після останніх випробувань ми подорослішали. А за цей місяць збагнули ще й декілька справжніх Істин:

  • що залізне небо (ППО) важливіше за хороші дороги;
  • що сильна армія і оборонні союзи - це єдина запорука виживання держави і її громадян. Не папірці. Не угоди. Зброя. Важка. Авіація та артилерія;
  • що професія військового - не просто престижно. Вона має достойно оплачуватися. Бо всі ці дорогі і гарно вдягнуті спецнази ДБР, зосереджені на західних кордонах - це ганьба. На першому місці - армія, це має бути Закон!
  • що ВПК і його підприємства мають бути першочерговими.

Ми повинні зберегти і примножити всі свої повні цикли виробництва ракет.

До речі, саме в сильному ВПК народжується буде багато інноваційних технологій і для мирного життя. Тому ВПК - номер 1. Ви знаєте, що технологією ракети типу Нептун володіло 5 країн світу? І що Україна вигризла своє право бути шостою державою? І ви знаєте, що потім ці ракети призупинили випускати, бо дорого. Так от: немає ціни життя і не має бути економії на армії. І це основа виживання.

Армія - це початок, базис, основа. Ми вже усвідомили, як важливо міцно стати на ноги. І лише звідси, з фундаменту, з армії, з ВПК маємо починати відновлення і відродження України.

І в цьому в нас багато підстав для оптимізму:

  • ЗСУ, які постали з 2014 року, наші молоді генерали, з досвідом бойових дій, в Генштабі;
  • наші ВільхиМ, Стугни, Нептуни і багато інших видів зброї, які зроблені в Україні в 2014-2020 роках - не поступаються своїм західним аналогам. А наша армія сьогодні претендує на позицію Армії номер 1 в світі, за рівнем виконання бойових завдань - так точно.

Кожен український комбат, що ефективно протистояв та розбивав російські військові частини, буде нарозхват в НАТО, Ізраїлі, США…

Але лише в рамках обміну досвіду. Бо наші потрібні нам. Бо саме вони тримають над нами небо.

ЗСУ - ви наша гордість і любов. Так є і так буде! Я жива завдяки Вам І завдяки вам буде Україна!

І ви - справжня еліта своєї країни. І точно ви визначатимете подальші пріоритети її розвитку і відбудови. Саме Ви. Це те, від чого не відступлюся!

Джерело

Схожі новини