Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Це виклик всім: і Україні, і США з Британією, і ЄС, і навіть Китаю

І міжнародна боротьба проти агресора - попереду

Путін зачитав шизофренічну промову про необхідність ліквідації всієї України. Але посмів ввести війська лише на давно підконтрольні йому території так званих ЛНР/ДНР. Причому комітет Держдуми відразу наголосив, що вони «визнають за Л/ДНР лише в фактично встановлених на сьогодні кордонах, а не в адмін. кордонах областей.

Висновок 1

Все було не дарма. І бої за звільнення 2/3 Донбасу в 2014, і жертви на лінії розмежування, і Мінськ як передишка задля технічного розвитку Армії, і санкції проти агресора.

Президент України не був готовий до такого кроку Путіна. Не можу навіть уявити - чому.

Висновок 2

Продовження політики відосіків з голосними прожектами та образами на союзників - неприпустиме в такий серйозний час.

Зеленський має припинити винуватити інших у наших проблемах. Спочатку припини всю торгівлю з окупантами, а вже потім вимагай санкції від інших. Спочатку забезпеч армію власними ракетами та бронетехнікою, а вже потім вимагай більших поставок зброї.

Акт відкритого вторгнення Путіна в ОРДЛО є нахабним порушенням українського суверенітету і міжнародної системи безпеки. Це виклик всім - і Україні, і США з Британією, і ЄС, і навіть Китаю. І міжнародна боротьба проти агресора - попереду.

Висновок 3

Мінські угоди своє відпрацювали. Тепер Україна має терміново запропонувати новий документ власної безпеки. Союзник США поза НАТО? Систему ПВО як гарантію? Списання зовнішнього боргу? Збільшення торгових квот України в ЄС?

РНБОУ давно мала б підготувати такий комплексний документ. Бо інакше його напишуть без нас і хто зна, чи з думкою про нас.

Тепер ми знаємо, що ціллю Путіна є не Крим, Донбас чи навіть Новоросія. Він хоче знищити Україну як незалежну державу. І прямо про це говорить. Це не питання територій, це питання виживання.

Висновок 4

Країна має нарешті перейти на повноцінний розвиток Армії, ВПК та тероборони. Ворог зупинився лише там, де стоїть українське військо. Тому в першу чергу - ракети і танки. А дороги і мільярд дерев - потім.

Життя карає за плескання язиком в ейфорії перемоги на виборах.

Пам'ятаєте: «Якби я був президентом у 2014, то вмер би, але Крим не віддав». Не буду кидати камінням. Але Зеленському пора припинити вішати абсурдні ярлики і політичні переслідування.

Висновок 5

У питаннях оборони Президент має співпрацювати з досвідченими людьми. Навіть з політичними опонентами. А проросійські діячі мають бути позбавлені влади. Так само як торговці з окупантами - бізнесу. Бо Оман, як і Ростов, - не гумовий.

Джерело

Схожі новини