Передплата 2024 ВЗ

Дякуємо за допомогу! Тільки без інформаційної… пліз

The Sun - жовта преса, тож займайтесь своїм. З вас такі аналітики, як з мене агент 007

The Sun, we still alive!

The Sun, пишіть про будинки російських олігархів в Лондоні, сукні, дієти, плітки, а не анонсуйте війну в Україні цієї ночі. Ви ж не всю білизну Бекхемів перебрали? Не забудьте записати інтерв’ю з Меган Маркл! Ви - жовта преса, тож займайтесь своїм. З вас такі аналітики, як з мене агент 007.

Читайте більше: Британська газета переписала матеріал про вторгнення в Україну

А у нас настане завтра. І Майдан буде цілим і незруйнованим, бо Reuters дуже переймається та транслює відео з нашого святого місця … до вторгнення.

16 лютого діти підуть в школу, а в Києві люди зрадіють коркам на дорогах. Під хатами проклюнуться проліски і крокуси. Остаточно зійде сніг і зазеленіє озимина. Ми будемо чекати наших лелек, знову навесні насіємо до біса огірків, і я буду їх консервувати з соусом «чилі». Наші діти будуть плести в полях вінки з квітів і запускати з татом повітряного змія. Наш сад потопатиме у квітах. Я буду бігати з тарілками, накривати обід під деревами і вітер обов‘язково розіб‘є келихи. Роман Безсмертний коситиме кроликам траву і доглядатиме за садом. Його старенька мама прокинеться з сонцем і сидітиме на лавочці біля курника. Ми відсвяткуємо день народження батьків, дітей і онуків. Ми будемо жити.

Боже бережи Королеву! Дякуємо за допомогу! Тільки без інформаційної… пліз.

Нашій владі - розуму і витримки!

І давайте без жартів… на наступних президентських.

Джерело

Більше думок у рубриці «Блоги»

Схожі новини