Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Більше приховувати правду неможливо: путінській агресії дадуть відсіч

Путін вважає себе переможцем, бо всі диктатори, яким він надавав допомогу, збереглися при владі

Досить скоро ми побачимо формування західної консолідованої позиції протидії путінській агресії, тому що більше приховувати правду неможливо.

Путинський режим - режим агресивний, режим фашистський, режим, що загрожує не лише колишньому Радянському Союзу, а й усьому світу. Не треба далеко ходити: режим у Венесуелі тримається виключно за підтримки Путіна, кубинський режим, Нікарагуа. Плюс ми бачимо підвищення активності путінських наймитів у Африці, зміцнення Асада. Завдання Путіна - зберігати диктаторів, для нього вони як опорні пункти.

Читайте також: Кривава бійня в Алмати — кінець Казахстану Назарбаєва

Путін вважає себе переможцем, бо всі диктатори, яким він надавав допомогу, збереглися при владі. Але ситуація в Казахстані може бути переломною. Якщо токаєвський режим не встоїть у ситуації прямої російської інтервенції, якщо не вдасться взяти під контроль події по всьому Казахстану, а лише Алмати, це буде сигналом для решти світу.

Диктатура – це як доміно, треба зіштовхнути одну кісточку, і потім вони посипляться. І Путін це розуміє так само, як і ті, хто йому зараз протистоїть. 

Джерело

Схожі новини