Передплата 2024 «Добрий господар»

Для мене це був рік завершених справ

Для мене це був рік завершених справ.

Радісно, коли ти хоч трошечки причетний до виконання умов ПДВЛ і надання Україні безвізу. Це таке щастя - почути від звільнених заручників, що вони планують отримати новенький біометричний паспорт і запросити кохану у весільну подорож, яку в 2014 відклали . Це так добре- не розчаруватися в друзях , і щодня відчувати підтримку родини, бо ж без неї ніяк. Й важливо бачити , як зростає міць української армії.

Я завжди вірила в безвіз, в підписання Угоди, хоч навколо завивали експерти і деякі політики: війна, не дадууууууть! Я знала, що ми ОТРИМАЄМО, а не " не дадуть"):

Я точно знаю, що Україна буде в ЄС і НАТО, на жаль, не так швидко, як хотілося, але це залежить тільки від нас. Над цим і планую працювати наступні роки ): А ще- ми точно повернемо Донбас і Крим. В Горлівці я це відчула на якомусь фізичному рівні. Й над цим теж працюватимемо в 2018.

Я плачу, згадуючи кожного нашого загиблого воїна в 2017... я вклоняюся Вашій Пам'яті , Герої.... Бо це Ви даєте нам цей шанс - будувати Україну далі! І ми , заради вашої святої пам'яті - не маємо права цей шанс втратити!

До побачення, 2017! Ти наблизив нас до перемоги. За це тобі - дякуємо.

Схожі новини