Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Чому влада ненавидить Київ?

Виходить, що при Гітлеру не розбомбили, при Черновецькому не забудували, то при Кличку - спалили!

Вчорашня пожежа у будівлі на Хрещатику 40/1, що на перехресті з вул. Б. Хмельницького, фактично, знищила останній будинок історичного Хрещатика. Останнім часом говорили про плани перебудови цієї історичної будівлі, яка була відома киянам як Центральний гастроном, а о цього — в кінці XIX-початку ХХ ст. — її знали як приміщення так званого "готелю Кане" та представництва з продажу класичних швейних машинок "Зінгер".

На жаль, сподівання на те, що після Черновецького київська влада Кличка зупинить хаотичну забудову й захистить історичний Київ, не справдилися. Жага грошей знову перемогла київський патріотизм. Адже тепер, після пожежі, коли будівля втратить свій історичний статус, її спокійно можна перебудовувати, зокрема, надбудовувати поверхи вгору, як і планувалося.

Не цікаво й не актуально нинішній владі і те, що там свого часу мешкали у 1918 році тодішній очільник Української держави Павло Скоропадський, класики української культури Іван Карпенко-Карий, Панас Саксаганський, Максим Рильський...

Отож, рідний Київ приречений, доки ним керують космополіти, сім'ї яких комфортно і безбідно живуть за кордоном!

Схожі новини