Передплата 2024 «Добрий господар»

Єднання сили Віри і сили Зброї не може не принести Перемоги

"Колесо історії змащує кров героїв". Цю фразу я прочитав в ув'язненні.

Країна дізналася цю гірку правду після переможного Майдану. Кров Небесної Сотні принесло сенс гасла "Слава Героям" у всі області України. Кров Героїв війни за незалежність на Сході остаточно визначила напрямок майбутнього України. Змащене кров'ю Героїв, колесо української історії назавжди вийшло з російської імперської борозни і вертається європейського дому.

Чи чекають нас там?

Буваючи в ЄС, я завжди борюся за антипутінський фронт на підтримку України. Для цього є багато аргументів. Найсильніший — в тому, що прапор ЄС скроплений лише українською кров'ю. Так сталося, що ЄС відбувся у мирній Європі. І лише українці гинуть в ім'я приєднання до європейської цивілізації.

Така наша — прикордонна — доля.

День Покрови, свято антиординців, козаків, незалежників, який вперше святкується як державне свято, я провів у рідному Рівному. Тисячі людей у Покровському Соборі, сотні потиснутих рук, рідних очей. Це стало вінцем довгої дороги до Храму. Я став парафіянином Покровського Собору УПЦ КП.

Часто я заздрив сину, іншим бійцям АТО. Але маю інший хрест — бути у владі в цей час змін.

Знаю все, що про мене говорять. Ціную критику. Не зважаю на істерику.

Роблю все, щоб свято Українського Війська наповнювалося сенсом.

Ми всі разом зробили чудо — за рік фактично з нуля збудували боєздатну Українську Армію. Ми — це значить і Порошенко, і солдати, і волонтери, і Верховна Рада, і всі, хто відривав останню гривню на захист України.

Горджуся, що завдяки цьому ЗСУ виросли вдвічі чисельно і технічно.

Архієпископ Рівненський сьогодні проголосив гасло за Патріарха і Президента. Підтримую. Єднання сили Віри і сили Зброї не може не принести Перемоги.

СЛАВА УКРАЇНІ!

Схожі новини