Передплата 2024 ВЗ

Коаліційний Уряд – тест на зраду

Опозиціонер, приміром Яценюк, приймає пропозицію Януковича і очолює новий Уряд.

Уся опозиція, або одна-дві її фракції починають дружно голосувати з ПР у режимі широкої коаліції — "ширки" (таке траплялося, у 2009-му, не забули).

Що це?

1) Відповідальне рішення в інтересах країни, аби провести реформи, здолати економічну катастрофу, запровадити європейські стандарти і цінності, захистити права і свободи людей, виконати вимоги Майдану і дати врешті країні спокій?

чи

2) Яскравий опозиційно-європейський фейс на чолі Уряду Путіна-Януковича, аби консенсусно освятити зговір Банкової з Кремлем і олігархатом по сповзанню країни до Євразійських проектів і дальшому самозбагаченню "акціонерів" — по суті зрада Майдану?

Пропоную тест для перевірки — простий і надійний на 100%.

На першому засіданні нового Уряду приймається ключове рішення, яке реалізується негайно — протягом тижня Україна підписує Угоду про асоціацію з Євросоюзом. Тим самим ставить жирну крапку на всіх прожектах Кремля, відкриває для країни і для кожної людини позитивну перспективу. Європа до підписання Угоди готова — хоч завтра, слово за Україною!

А якщо ні? Якщо протягом тижня новий Уряд Угоди з ЄС не підпише? Тоді з ним усе ясно: фейс опозиційно-європейський, а нутро олігархічно-євразійське. Тоді це зрада!

Значить, тоді Майдану доведеться і цей Уряд знести — логічно?

Схожі новини