Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Світові журналісти не приховують сліз: події, що відбуваються зараз в Україні, викликають у них шок і обурення

Щойно у Берліні завершилася прес-конференція для найбільших німецьких, європейських та світових інформаційних агенств та медіа, серед яких RTL, ZDZ, Reuters.

Під час прес-конференції я розповіла і продемонструвала докази всіх жахливих випадків порушень прав людини в Україні. Присутні журналісти не приховували сліз. Події, що відбуваються зараз в Україні, викликають у них шок і обурення.

Крім того, я підтвердила світовим медіа про попередження щодо загрози власному життю.

На завершення конференцї, я виконала Державний Гімн України. У цей момент абсолютно всі присутні встали і заспівали зі мною, продемонструвавши цим свою солідарність з українським народом.

Конференція відбулася у символічному музеї Берлінського муру, що заснований біля відомого пропускного пункту "ЧекПоінт Чарлі"- місця, де проходив кордон між радянською та західною зоною Берліна.

Музей iснує вже 50 рокiв i був збудованний Райнером Хiльдебрандтом одразу пiсля побудови Муру.

Райнер Хільдебрант за часiв Гiтлера боровся проти диктатури, сидiв 17 мiсяцiв у в'язницi та завдяки диву вижив. Пiсля вiйни і до самої смертi вiн боровся проти диктатур у всьому свiтi. Зараз його справу продовжує дружина.

З понеділка серед відвідувачів, кількість яких перевищує 3000 в день, музей розповсюджуватиме жовто-блакитні стрічки.

Також за пару тижнів заплановане відкриття виставки подій в Україні під лозунгом "Ні диктатурі! Боротьба за права людей без катування!"

Схожі новини