Передплата 2024 «Добрий господар»

Майдан у п'ятницю проведе кортеж Януковича через "Коридор ганьби"

Майдан у п'ятницю проведе кортеж Януковича через "Коридор ганьби"

У п'ятницю, 17.01.2014 року, о 7:00 запрошуємо усіх бажаючих (зокрема, автомобілістів) зустрітися на Європейській площі міста Києва для подальших дій у рамках акції "Коридор ганьби для Януковича".

Учасники планують організуватися у автоколони і вистроїти на шляху президентського кортежу, так званий, "коридор ганьби".

Кортеж Януковича щоденно влаштовує у Києві затори. Заради нього двічі на день перекривають рух на ключових магістралях міста, зупиняючи усіх "другорядних" учасників руху, коли їде "перша" особа. Це — ознака авторитарної держави.

Кортеж споживає десятки мільйонів гривень з державної казни. Це співмірно з бюджетом невеликого українського міста. На ці гроші можна було б профінансувати складні операції і врятувати життя сотні онкохворих дітей.

"Янукович заслужив на коридор ганьби, тому що його підлеглі у формі міліції влаштовують криваві розгони мирних зібрань, покривають індивідуальний терор проти журналістів, громадянських активістів та політиків. Його чиновники організовують розкрадання мільярдів доларів бюджетних коштів та державного майна, його судді судять несправедливим судом", — вважають організатори.

Організатори акції закликають принести наочні фотоматеріали (фото суддів-корупціонерів, фото несправедливо засуджених, фото незаконних будівництв тощо), котрі могли б слугувати візуальним матеріалом для побудови "коридору ганьби" для кортежу Януковича.

Увага! Звичайні учасники акції, без імунітету народного депутата, НЕ БЛОКУВАТИМУТЬ кортеж!

Організатори: Автомайдан, Громадський сектор євромайдану, Демократичний Альянс.

Зустріч у п'ятницю, 17.01.2014, 7:00, Європейська площа.

Бажано мати про собі автомобіль.

Схожі новини