Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Вимога оприлюднити текст меморандуму

Ви приголомшили країну сенсаційним повідомленням про зміну стратегічного вектора еволюції України з європейського на митносоюзний.

Дарма говорити, що такий крок по своїй суті та духу протирічить законам України, Указам Президентів та постановам Верховної Ради, які вже чітко закріпили наш європейський шлях на близьке та далеке майбутнє. Дарма про це нагадувати, бо правовий аферизм уже став маркером української влади.

Але не дарма говорити про те, що українська нація — не кріпаки у свавільного рабовласника, а вільний народ незалежної вільної України, і цей вільний народ має право не тільки знати, як в курортних містах представники влади жонглюють стратегічним вектором за їх спиною, але і висловити свою думку з цього приводу.

Я вимагаю від вас, Вікторе Федоровичу, негайно, сьогодні оприлюднити текст Меморандуму, який ви збираєтеся підписувати завтра в Білорусі, та доповісти у Верховній Раді про те, що ви надумали робити з долею 46 мільйонів українців.

Ви не рабовласник, Вікторе Федоровичу, а лише найнятий на тимчасову роботу політик, і тому я вимагаю від вас відкласти підписання Меморандуму на період публічного обговорення суті цього документу та розуміння ставлення до нього українців. Ви не маєте права самовільно вирішувати долю України, спонтанно, на пляжі, без краваток та керуючись лише своїм власним інтересом.

Юлія Тимошенко,

29.05.2013,

Качанівська колонія,

м. Харків.

Схожі новини