Передплата 2024 ВЗ

Сорочинський ярмарок вперше відбувається у Львові

  • 24.08.2023, 17:30
  • 2 059

Національний Сорочинський ярмарок, присвячений Дню Незалежності України, вперше запрацював сьогодні, 24 серпня, у Львові

Сорочинський ярмарок. Фото: Львівська обласна рада
Сорочинський ярмарок. Фото: Львівська обласна рада

Про це повідомляє Львівська обласна рада у Фейсбук.

«Місцем проведення ювілейного, 25-го заходу, став комунальний заклад Львівської обласної ради Львівський палац мистецтв Lviv Art Palace. У ярмарку беруть участь понад 100 учасників з усіх регіонів України. Тут можна придбати вироби українських компаній, народних майстрів, продукцію крафтових виробників, спробувати страви національної кухні», — повідомляє пресслужба Львівської облради.

Ярмаркувати розпочали з урочистого відкриття, на якому виступили музичні та театральні колективи.

«Ми тут, щоби ще раз довести нашому ворогу, а також показати усім українцям, що ми єдині й ми однакові. І де б хто не жив, чи на Одещині, чи в Кривому Розі, чи на Полтавщині, ми всі українці, — зазначила керівниця проєкту Світлана Свищева. — Захід проводимо з одною метою, щоби покоління, яке підростає, розуміло, що без історії та традицій немає країни й немає майбутнього».

Від імені Львівської обласної ради учасників заходу привітав голова комісії з питань соціального захисту, прав дітей, людини та учасників бойових дій обласної ради Микола Іщук.

Сорочинський ярмарок триватиме до 27 серпня і відвідати його може кожен бажаючий, адже вхід вільний.

Схожі новини