Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Дизайн Babo Gardens — у шорт-листі британського конкурсу Restaurant & Bar Design Awards

Львівська ресторація Babo Gardens потрапила у шорт-лист престижного британського конкурсу дизайну інтер'єрів закладів громадського харчування і барів — Restaurant & Bar Design Awards. Про це йдеться на сайті конкурсу. Дизайн Babo Gardens створила авторська дизайн-студія Belenko Design

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Крім львівського ресторану, у шорт-лист увійшли ще три українські заклади — Tany (Одеса), Virgin Izakaya (Харків) та 88 Local (с. Поляниця, ресторан у системі туристичного комплексу «Буковель»). Оголошення переможців конкурсу Restaurant & Bar Design Awards відбудеться 4 вересня в Інстаграмі, церемонія нагородження — 19 жовтня у Лондоні.

Babo Gardens — один із закладів відомого львівського ресторатора Вардкеса Арзуманяна. Ресторан інспірували в новому дизайні рік тому, на місці попереднього закладу — «Тарон», який функціонував 25 років.

«Це результат довгої і дуже якісної роботи наших дизайнерів, — розповів „ВЗ“ Вардкес Арзуманян. — Babo Gardens — не перший наш заклад, що потрапив у шорт-лист британського конкурсу. У нас свого часу потрапив у шорт-лист ресторан „Пара Джанов і Портвейн“».

До речі, Вардкес Арзуманян зараз оновлює ще один свій заклад — ресторан «Кентавр», що на площі ринок у Львові. «Оновлюємо його повністю, — сказав пан Вардкес. — Там буде перезапуск не тільки дизайну, а й усього обладнання. Це буде нова концепція з новою назвою і з новою їжею. Цей заклад робить той самий дизайнер, що робив Babo Gardens — Денис Беленко. Як буде називатися новий заклад? Секрет!»

Схожі новини