Передплата 2024 «Добра кухня»

80-річний Пол Маккартні - успішний бізнесмен

Знаменитий музикант фінансує, зокрема, виробництво рослинного «аналога» курятини

За останній рік статки сера Пола Маккартні зросли на півтора мільйона фунтів. Фото AP
За останній рік статки сера Пола Маккартні зросли на півтора мільйона фунтів. Фото AP

За інформацією видання The Sun, статки одного з учасників легендарної рок-групи The Beatles, сера Пола Маккартні, які оцінюють у 900 мільйонів фунтів, зросли за останній рік іще на 1,5 мільйона. Усе завдяки продуманим і вдалим бізнесовим інвестиціям 80-річного музиканта.

Під час пандемії коронавірусу Пол Маккартні, якого його партнер по «Бітлз» Рінґо Старр слушно називав «працеголіком», заснував фірму MPL Ventures. За її посередництвом, знаменитий музикант інвестував у стартап, що виробляє рослинну альтернативу курятині, і в музичну компанію, яка нещодавно випустила альбом ABBY.

«Сер Пол — людина з багатьма талантами»

«І його новий бізнес приносить багато грошей, — стверджує джерело, яке цитує The Sun. — Маккартні використовує MPL Ventures для інвестування у підприємства, які зростають і розвиваються. Зокрема, сер Пол вклав кошти, щоб допомогти фінансувати компанію TiNDLE, яка у США виробляє рослинну курятину. Маккартні сподівається продавати цей продукт також у Великій Британії».

Нагадаємо, Пол Маккартні, якого вважають одним зі ста живих геніїв, виріс у незаможній робітничій родині. Після раптової смерті матері, яка мала онкологічне захворювання, батько майбутньої зірки ледь зводив кінці з кінцями…

Ціну заробленій копійці Маккартні добре знає. А відтак, свій чималенький статок легенда світової музики не тринькає, а примножує.

Схожі новини