Передплата 2024 «Добрий господар»

Том Круз полетить на орбіту

Задля успіху нового фільму голлівудська зірка планує не лише відвідати МКС, а й вийти у відкритий космос

“Останній самурай” Том Круз мріє стати першим актором-астронавтом... Фото mygoodtimes.in
“Останній самурай” Том Круз мріє стати першим актором-астронавтом... Фото mygoodtimes.in

Американський кіноактор Том Круз, відомий своєю любов’ю до карколомних трюків, готується до наступного випробування. Зйомки його нового фільму відбуватимуться, зокрема, на орбіті. Том Круз планує не лише побувати на Міжнародній космічній станції (МКС), а й вийти на прогулянку до відкритого космосу! До Круза цього не робив жоден кіноактор, ба більше, — жоден цивільний.

Про сміливі плани голлівудської зірки розповіла ВВС керівниця кіностудії Universal Pictures Донна Ленґлі. «Том Круз забере нас і цілий світ у космос, — повідомила Леґлі. — Працюємо разом із Томом над чудовим проєктом. Він сяде в ракету й полетить на Міжнародну космічну станцію, де, сподіваємося, стане першою на планеті цивільною особою, що здійснить прогулянку в космосі за межами МКС».

Режисером нового кінематографічного проєкту буде Даґ Лаймен. Бюджет майбутньої стрічки нівроку — аж 200 мільйонів доларів. Як інформує Донна Ленґлі, хоча події фільму відбуватимуться переважно на Землі, головному герою, якого гратиме Том Круз, урешті-решт доведеться вирушити у космос — аби врятувати світ. Бо саме герой Круза, каже керівниця Universal, несподівано виявиться єдиною особою, здатною це зробити…

Це буде вже третій спільний проєкт Лаймена й Круза, раніше працювали разом над стрічками «На межі завтра» й «Баррі Сіл: Король контрабанди». Як повідомляють американські ЗМІ, до виробництва нової стрічки Тома Круза долучаться також NASA (Національна аерокосмічна агенція США) і компанія SpaceX Ілона Маска. Це буде перший голлівудський фільм, зйомки якого частково відбуватимуться на орбіті.

Загалом студія Universal Pictures цього й майбутнього року готує 44 кінопрем'єри. Серед них і фільм «В один голос», що розповість про скандал із відомим голлівудським продюсером Гарві Вайнштейном, якого у березні 2020 року засудили в США до 23 років тюрми — за зґвалтування й сексуальні домагання.

Схожі новини