Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Ганне Северінсен: "Ситуація у Криму нагадує дії Гітлера на території Судетів"

  • 03.03.2014, 17:23
  • 931

«Зараз Путін показує своє справжнє обличчя», — вважає Северінсен. На її думку, він хоче повернути Україну всіма засобами.

«Його пропагандистська війна через контрольоване російське телебачення, яке має широке коло глядачів у Східній та Південній Україні разом зі створенням "п'ятої колони", особливо в Криму, дозволила йому де-факто окупувати Крим, ще до того, як НАТО чи ООН або інші міжнародні організації змогли зреагувати», — вважає вона.

Тепер, на думку Северінсен, коли ми маємо цей «доконаний факт», тому за будь-яких умов те, що відбувається треба зупинити перед тим, як він пошириться далі.

«Західні ЗМІ, які хочуть бути «справедливими», наповнені наївними журналістами, які тримають свої мікрофони в Сімферополі перед російськомовними людьми, які висловлюють своє занепокоєння: вони стверджують, що «бояться фашистів» в Києві», — стверджує Северінсен.

Вона вважає, що ситуація в Криму схожа на те, що «Гітлер робив на території Судетів перед ганебною Мюнхенською угодою, де наївний Чемберлен оманливо вважав, що відмова від Чехословаччини призведе до "миру в наш час", а відбулося навпаки».

Северінсен сподівається, що НАТО допоможе Україні, оскільки право, яке має Росія у Раді Безпеки ООН, зробили цей орган недієвим. На її думку, усі міжнародні організації повинні тепер координувати свої зусилля. «Захід не повинен боятися закриття російських поставок газу як зброю, яку вона може застосувати. Росії потрібні наші газові гроші, в іншому випадку економіка Росії зазнає краху, якщо ми всі скоординуємо наші зусилля, щоб зупинити цю агресію Путіна», — вважає вона.

Ганне Северінсен також сподівається, що український уряд також зараз намагатиметься розпочати переговори із усіма верствами кримського суспільства, щоб зупинити розпочату російськими сепаратистами пропагандистську війну.

Схожі новини