Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Реакція соцмереж на ефір програми «Право на владу»

10 червня в етері каналу “1+1” вийшла програма "Право на владу" з Наталією Мосейчук. Обговорювали так звані плівки Медведчука

Гостра тема з критикою Порошенка і нібито зв’язком з Медведчуком на каналі того ж Медведчука спричинила надмірну емоційність гостей та ведучої.

Кульмінацією програми стала суперечка між Іриною Геращенко та Наталією Мосейчук, де остання на камери назвала слова та поведінку нардепки від «ЄС» «скотством» і «брехнею».

Власне ж Ірина Геращенко після цього етеру пообіцяла більше не приходити на канал «1+1» та розповіла про свій досвід і переживання від участі у команді зі звільнення полонених:

«Як я це витримала? Я пам’ятала, через що пройшли і що витримали дружини і мами заручників. І самі заручники. Бо всі 5 років я була з ними на контакті й жила їхнім звільненням. А ще мені дорікнули стадіоном. Що ж, коли Зеленський, який не був на жодному похороні жодного військового, зманіпулював закликом стати на коліна перед мамами загиблих, мене накрило: бо за ці роки я бачила стільки смерті, горя, і я відчувала відповідальність — витягти, врятувати, допомогти. Що ще ви мені пред’явите, мої судді?»

Скрін із соцмереж
Скрін із соцмереж

Геращенко планує позиватися до Друзенка, правника та голови правління Центру конституційного моделювання, який брав украй активну участь у програмі. Дійшло до того, що він назвав Ірину Геращенко «російською пропагандисткою»:

Підтримали Ірину і її колеги за фракцією. Вікторія Сюмар написала на своїй сторінці у Facebook:

«Це спроба знецінити все те, що країна зробила за ті п’ять років. Знецінити українські перемоги. І це важливо для цього дешевого стадіонного правителя не лише тому, що він хоче знищити свого супротивника і бути обраним на омріяний другий-третій-четвертий термін (не майте ілюзій, що хтось буде тримати обіцянку про один термін)… Нас не шокує і не дивує, що це зомбування мільйонів відбувається на каналі олігарха, який вкрав у країни п’ять мільярдів доларів, який визнаний причетним до глобальної корупції і якого дуже чекає американське правосуддя. Який з 2019 року мріє „помиритися з Росією“, бо в західному світі його чекає одне — тюрма. Ці люди вчать нас „патріотизму“ і дискредитують героїзм тих, хто був на передовій за Україну у 2014… Ірина Геращенко — наша тобі величезна повага…».

Марія Іонова написала розгорнутий допис щодо роботи співголови «ЄС», її внеску у визволення полонених і допомоги родинам полонених:

Скрін ЗМІ
Скрін ЗМІ
Скрін ЗМІ
Скрін ЗМІ

Володимир Ар’єв, який тиждень тому через конфлікт з Михайлом Добкіним покинув етер каналу «Україна 24», відреагував на програму за участі колеги у такий спосіб:

Скрін ЗМІ
Скрін ЗМІ

Відреагували на конфлікт і звичайні користувачі Facebook та блогери:

Скрін ЗМІ
Скрін ЗМІ
Скрін ЗМІ
Скрін ЗМІ

Особливо гаряче було в коментарях під новиною про це на сторінці ТСН:

Скрін ЗМІ
Скрін ЗМІ

В YouTube знайшлися ті, кому поведінка та передача Мосейчук, яка нагадувала етери російських пропагандистів, сподобалися:

Скрін ЗМІ
Скрін ЗМІ

І насамкінець:

Скрін ЗМІ
Скрін ЗМІ

Читайте також: «У той день були запроваджені санкції проти РФ»: Порошенко про саміт ЄС у 2014 році

Схожі новини