Передплата 2024 «Добрий господар»

На вибори у Рівному йде… киця Гайка!

Від КПУ – Котячої Партії України

Напередодні місцевих виборів багато хто з людей геть зневірений. Адже останній рік приніс людям силу-силенну розчарувань. Хтось байдуже мовить, що чи не вперше в житті на ці вибори не піде, а хтось сміливо висуває свою кандидатуру в депутати чи мери. Словом, думки й сподівання в українців різні (хоч, направду сказати, оптимізму у всіх вкрай мало). А от почуття гумору нам не позичати! Аби підтримати «бойовий дух» рівнян, Ірина Білотіл заявила: у мери рідного міста готова відправити найчеснішу із найчесніших, найдобрішу з усіх і найпухнастішу — свою… кицю Гайку!

Відповідне оголошення Ірина розмістила на своїй сторінці у Фейсбук. Мовляв, її кішечка Гайка готова балотуватися на посаду міського голови. Що вона — лідер Котячої Партії України, себто КПУ. І від цієї політичної сили йде на вибори.

— Ви запитаєте, чому вона це робить? — усміхається Ірина. — Бо вона народилась і виросла в Рівному, бо тут її підібрали добрі господарі рівняни, бо тут вона народила два виводки дітей…

Господиня Гайки — неймовірно позитивна людина, вона вміє знайти у всьому хороше. І навіть над злободенними темами — посміятися. Каже, хотіла додати трішки позитиву всім друзям у стрічку новин, тому й вигадала кицю-кандидатку. А ті звістку підхопили й почали масово поширювати й коментувати. Словом, її цікава ідея швидко розлетілася мережею. Посипалися і запитання:

— Скільки грошей витрачено на піар-кампанію?

— Жодна копійка з міського бюджету витрачена не була. Задіяний лише котячо-людський ресурс і голий ентузіазм.

— Які Гайка має страхи напередодні виборів?

— Часто на ніч думаю, чи я не переїла, чи поставити собакам біотуалети і чи не зламає мене система.

— Що головне у вашій програмі?

— Досить митися в мисках влітку! Ми не в 19-му столітті живемо! Ви маєте право на гарячу ванну, піну, келих віскаря і щоб вас чухали за вушком! І це я не лише про котів.

До речі, рівнян така оригінальна «передвиборна гонка» неабияк потішила. Під постами Ірини Білотіл можна знайти безліч цікавих коментарів. Однозначно, усі радять Гайці йти у мери.

Зокрема, Оксана Кононенко зауважила: «Нарешті мером буде жінка. Хоч і стерилізована, хоч і кішка, але жінка». Фотограф Олександр Харват додав: «Супер, буде справжній мер, що вміє закручувати гайки старій системі!». Андрій Раксзастеріг: «Але менше пускайте Гайку до пенсіонерів, там є валер’янка…»

Ірини Білотіл закликала приєднуватися до партії гайченят. І її сторінка у Фейсбук запістрявіла знімками домашніх улюбленців інших користувачів, які готові увійти до команди Гайки.

За кого у неділю. 25 жовтня, віддасть свій голос Гайка, її власниця тримає у секреті. У відповідь каже лише: «Мяв!»

Схожі новини