Передплата 2024 ВЗ

Протистояння в Затоці: близько 300 осіб намагалися захопити селищну раду

  • 16.09.2016, 07:58
  • 1 703

На місці подій перебувають близько 500 співробітників правоохоронних органів.

У курортному селищі Затока Одеської області продовжується протистояння за контроль над селищною радою. 15 вересня кілька десятків чоловіків спортивної зовнішності спробували проникнути в будівлю селищної ради, яка з ранку була закрита через чутки про її можливе захоплення, передає УТ.

Як зазначили місцеві ЗМІ, біля будівлі селищної ради більше двох годин тривало протистояння прихильників колишнього секретаря В'ячеслава Бокого, якого вчора затримали за підозрою в замаху на вбивство, і людей, які підтримують депутата селищної ради Наталію Вернигору, що є за документами законним секретарем ради. Із обох сторін було близько 300 осіб.

Наталія Вернигора разом з адвокатом Олександром Погорілим спробувала увійти в будівлю на своє робоче місце, але їй завадили молоді люди спортивної статури.

Біля входу була невелика бійка. Одна зі сторін застосувала газовий балончик — в обличчя потрапили Наталі Вернигорі. На щастя, серйозно ніхто не постраждав. Протистояння закінчилося близько 5 години вечора після того, як невідомий повідомив про закладену в будівлі вибухівку.

Наталія Вернигора так і не змогла потрапити сьогодні на своє робоче місце. Вона зазначила, що намагатиметься це зробити в подальшому.

Після першої спроби штурму близько 16.30 в поліцію надійшло повідомлення про замінування будівлі селищної ради.

Прес-служба Головного управління Нацполіціі України в Одеській області повідомила, що кінологи і вибухотехніки перевіряють інформацію, що надійшла і одночасно шукають людину, яка повідомила про замінування.

При цьому головний спеціаліст відділу комунікації ГУ Нацполіціі України в Одеській області Дарина Ярчук повідомила, що на місці подій перебувають близько 500 співробітників правоохоронних органів, які забезпечують охорону громадського порядку, в т.ч. співробітники ГУ Нацполіціі в області, патрульної поліції, Нацгвардії і спецпідрозділів ГУ Нацполіціі в області.

Схожі новини